Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Harry Potter

Som 11-åring får Harry Potter reda på att han är en trollkarl. Han bor vid den tidpunkten hemma hos sin moster Petunia och hennes man Vernon, då bägge hans föräldrar dog när han var liten. Här bor han i en skrubb under trappen och blir milt sagt dåligt behandlad. Detta ändrar sig fort när han får brev från trollkarlsskolan Hogwarts.

De nästa sju åren av hans liv blir berättade genom de sju böckerna i serien. Böckerna riktar sig främst till unga, men om du intresserar dig för mystik och magi kommer Harry Potter att falla dig i smaken. Magi, spänning, mystik och övernaturlighet är nyckelorden i denna serien. Du kan köpa alla sju böcker med stora rabatter här på Plusbok.se.  

Normalpris 143:-
Icke-medlem
Medlem

Harry Potterböckerna är inte bara en bra serie, det är en serie som är så populär att författaren bakom, J.K Rowling, är den första och enda författare som har blivit miljardär. De sju böckerna har sålts i över 400 miljoner exemplar och serien är översatt till inte mindre än 67 språk – allt från Hindu till Zulu. Idag är böckerna filmatiserade, och precis som böckerna blev filmerna en överväldigande succé.

Denna serie frestar och håller fast läsare i alla åldrar och den magiska värld som böckernas handling föregår i kommer att få alla att drömma sig bort från vardagens stress och press. Dessa böcker kan hela familjen njuta av och diskutera kring middagsbordet. Om du tycker om spännande, magiska, dramatiska och nervpirrande berättelser, så är Harry Potterböckerna något för dig! Du kan köpa alla här på Plusbok.se till landets bästa priser, säker betalning och snabb leverans.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar