Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Gröt

Beskrivning

Gröt är inte bara till bebisar. Gröt har varit en vanlig maträtt i Sverige sedan stenåldern. I de flesta hem tänker vi visserligen på gröt som lite tråkig havregrynsgröt som äts på morgonen, eller risgrynsgröt som serveras på julen. Nu har det äntligen blivit mer fokus på gröt igen och det har blivit populärt att äta i Norden; både till frukost, lunch, middag och dessert. Det har därför skrivits många böcker om gröt, som definitivt är värda att läsa. Gröt mättar, är näringsrik, smakar gott och kan varieras i det oändliga. I en grötbok hittar du massor av inspiration till alternativa gröträtter. Köp din grötbok hos Plusbok till ett bra medlemspris.

2 titlar
av Jana Fröberg, Vand...
Danskt band, 2015
Språk: Svenska
Pris 104,94 kr
info-iconMedlemspris 81 kr.
Förlagets pris 139,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Jana Fröberg, Vand...
Pocket, 2016
Språk: Svenska
Pris 40,81 kr
info-iconMedlemspris 23 kr.
Förlagets pris 59,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Böcker om gröt

Det är sunt, billigt och lätt att göra gröt. Du har säkert ätit många portioner havregrynsgröt till frukost, men gröt behöver inte vara gjord på havregryn. Prova hirs, bovete eller majsgryn. Eller varför inte prova en proteinhaltig quinoagröt? Det är förhållandevis lätt att göra gröt men du kanske saknar den basala kunskapen om de olika kornsorterna eller saknar inspiration till nya ingredienser och sammansättningar? Här hos Plusbok kan du hitta böcker med recept, så du själv kan laga en välsmakande gröt. Det är enkelt, nyttigt och billigt. Det är fantastiskt att börja en varm vintermorgon med en god, varm portion gröt. Både för barn och vuxna. Gröt är fantastisk, eftersom det är superenkelt att variera och anpassa efter egen smak. Barnens morgongröt kan enkelt piffas upp med honung, bär, russin, kokos eller nötter. Eller varför inte en blåbärsgröt med banan, kokos och mandlar? Om du inte själv har fantasin till att hitta på spännande variationer, så hitta inspiration i en av receptböckerna om gröt. I böckerna hittar du också tips på vad du kan använda dina grötrester till. Använd resterna i t.ex. pannkakor, i din smoothie eller i degen när du bakar bröd. Ät gröt till kvällsmat! Gröt är lätt att laga och kan lagas med få ingredienser. Om du inte har handlat till middagen, så kan du lätt ordna en läcker huvudrätt av saker du redan har i skåpet. Gröt är fiberrik, proteinrik och full med vitaminer. Barnen kommer att älska det. Om du ännu inte har kastat dig ut i att laga gröt så köp en bok om gröt och njut av många läckra måltider framöver.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!