Bli Medlem Returböcker Kundservice

JULKLAPPAR

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Grafisk design

Beskrivning

Här hittar du böcker om grafisk design. I en grundbok om grafisk design får du en introduktion i ämnet och du lär dig alla de grundläggande designteorierna. Lär dig allt om grafisk design. Från kontraster, färglära, estetik, former och format till gestaltlagarna, web- och interfacedesign, usability och redesign. Lär om gyllene snittet och hur detta används i design och särskilt i grafisk design. Få svar på alla dina frågor om grafisk design i en grafisk design-bok. Grundprinciperna i design är desamma, oavsett om du ska bli layoutare, interaktionsdesigner eller webdesigner. Lär dig om alla designprinciperna i böckerna här på sidan.

1 titlar
av Anders Bennekou, A...
Häftad, 2017
Språk: Svenska
Pris 139,00 kr
info-iconMedlemspris 104 kr.
Förlagets pris 139,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Grafisk design-böcker

De uppgifter som utförs av en grafisk designer varierar väldigt mycket, beroende på vad designern har valt att specialisera sig på. Det kan vara allt från print design till webdesign. Gemensamt för alla grafiska designer är att de arbetar med visuella uttryck. Det handlar i grund och botten om att kommunicera visuellt till mottagaren, och till det ändamålet finns det några basala principer inom design. I böckerna om grafisk design kan du lära dig om alla designprinciperna. Lär dig att skapa sammanhang mellan typografi, illustrationer, format, färger och former.
Grafisk design är ett otroligt brett spektrum och det finns många olika inriktningsområden för en medarbetare med grafisk design-kunskaper. Grafiska designer kan arbeta som tecknare och illustratörer, layoutare, dtp:are, nyhetsgrafiker, webdesigner och mycket mer. De kan få anställning på reklambyråer, tidningar, förlag, designkontor, kommunikations- och marketingavdelningar i större verksamheter, och så vidare. Branschen och arbetsområdet är brett men grundprinciperna är desamma. Grafisk design-principer är en slags gemensamt språk som alla dessa yrkesverksamma känner till och kan referera till. Köp grafisk design-böcker här på Plusbok till klubbpriser.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!