Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Golf

Beskrivning

Vad är ditt handikapp? Den frågan har du säkert fått många gånger om du är golfspelare. Om du kan tänka dig att förbättra ditt handikapp, kan det vara en bra idé att kombinera din träning med en bra bok om golf. I en av de många böckerna om golf får du insikt i golfens värld, de olika teknikerna och taktiker och inte minst det mentala spelet. Allt detta kan bidra till att göra dig till en bättre golfspelare. Det finns böcker till dig som spelar golf, är golftränare eller fan av golf, oavsett om du är ny i golfvärlden eller en garvad golfentusiast. Du kan läsa om allt från goda råd till din fysiska och mentala träning till en grundlig genomgång av regler, golfutrustning till biografier av och om de största professionella golfspelarna.

Filtrera
Bandtyp
Förlag
Beskrivning

Golfböcker

Du är i fysisk toppform, men det saknas något för att du ska börja vinna mer på golfbanan. Har du mestadels dåliga dagar kan du uppnå bättre resultat genom att arbeta med ditt mentala spel. En stor del av golfspelet handlar om mentalt fokus och om att använda huvudet på rätt sätt. En bok om golf och mentalt fokus hjälper dig till att bli bättre på att fokusera och hantera de mentala utmaningar du ställs inför. Köp din golfbok hos Plusbok.se med stor rabatt.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!