Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Golden retriever

Beskrivning

Oavsett om du söker en trofast familjehund som älskar att kela och leka eller om du söker en jakt- eller tävlingshund, så är Golden retriever ett bra val av hundras som uppfyller dina önskningar. Rasen är känd för sitt lugn och vänlighet, för sina jaktförmågor i och med gott luktsinne och förkärlek för vatten. Här har vi samlat ett urval av böcker om Golden Retrievers, som du kan köpa med stora rabatter. Du ska bara vara medlem av Plusboks förmånsklubb!

1 titlar
av Nona Kilgore Bauer
Häftad, 2000
Språk: Engelska
Pris 118,00 kr
info-iconMedlemspris 50 kr.
Förlagets pris 139,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-2 vardagar
Beskrivning

Golden retriever

Golden retriever är en väldigt populär, brittisk hundras. Den är känd för dess vackra, gyllene päls och är populär både hos familjer och jägare. Den har en medelhög aktivitetsnivå och den är duktig på att hämta nedskjutna fåglar samt är en bra simmare. Det var just med jakt i tankarna som rasen blev framavlad på 1800-talet i Storbritannien. Idag används den framför allt som familjehund på grund av dess lugna och vänliga sinnelag men dess goda luktsinne och mjuka mun gör att den är bra på att hitta och hämta bytet under jakt. Just luktsinnet gör att den idag också används till räddningsarbete samt som bomb- och narkotikahund. Här har vi samlat alla våra böcker om Golden retriever-rasen. Så oavsett om du vill veta mer om rasen innan du ska köpa en valp till familjen eller har ett generellt intresse för de olika hundraserna samt deras historia och förmåga, så hittar du en bok här.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!