Hitta extra billiga böcker här bland våra SUPERerbjudanden

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem och spara upp till 90%.
Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Böcker: Flygplan

Beskrivning

Om du intresserar dig för flygplan, så ta en titt på vårt urval av böcker här. Om du som barn samlade på modellflygplan, lekte med fjärrstyrda leksaksflygplan eller stod och tittade förundrat på de flyg som lyfte och landade på flygplatser, så är böckerna här något för dig. Om det är ett nytt intresse, så kan du säkerligen också hitta en bok om flygplan här, som passar till ditt behov. Här hittar du alla böcker om flygplan, som vi har på Plusbok.se

2 titlar i 'Flygplan'
, 2016
Språk: Svenska
Pris 198,75 kr
info-iconMedlemspris 129 kr.
Förlagets pris 239,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
, 2016
Språk: Svenska
Pris 212,00 kr
info-iconMedlemspris 139 kr.
Förlagets pris 259,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans

Beskrivning

Populära böcker om flygplan

Man kan förstå att folk är fascinerade av de stora maskinerna i luften. De luftburna maskinerna har genomgått en fantastisk utveckling från det att de uppfanns till idag, i en rivande fart. När man tänker på utvecklingen från de första varmluftsballongerna till de avancerade jaktflygplanen som finns idag, så är det inte svårt att bli imponerad över utvecklingen på området. Man kan ju säga att det gått i flygande fart!
Böckerna, som du hittar här på sidan, kan ge dig en större insikt om de stora luftfartygen som korsar landgränser och oceaner varje dag. Vi har samlat alla våra böcker om flygplan på ett och samma ställe, så det är lättare att hitta de böcker, som passar till ditt behov. Ta en titt på vårt urval och se om det finns en bok för dig här på sidan.
Hos Plusbok.se har vi alltid våra böcker till under inköpspris och även på de senaste utgivningarna kan du spara upp till 90%.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!