Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Farmakologi

Beskrivning

Här på Plusbok hittar du ett stort urval av studieböcker till Klubbpris. Är du studerande på en vidaregående utbildning, kan du helt säkert hitta böcker till nästa termin och pensum här. I denna kategori hittar du böcker till dig som studerar farmakologi, har ett allmänt intresse i ämnet eller till dig som bara önskar en aktuell och uppdaterad orientering om läkemedel. Farmakologi betyder ’läran om läkemedel’. Ordet härstammar från de grekiska orden pharmakon – ’läkemedel’ och logi – ’läran om’. På Plusbok.se hittar du ett stort utbud av fackböcker om farmakologi. Målgruppen för böcker om farmakologi kan också vara du som studerar eller intresserar dig för antingen humanbiologi, odontologi, farmaci, biomedicin, biomekanik, farmaceutisk kemi eller läkemedelsvetenskap. Köp din farmakologibok här.

4 titlar
av Johan Mölne, Agnes...
Häftad, 2007
Språk: Svenska
Pris 567,00 kr
info-iconMedlemspris 522 kr.
Förlagets pris 749,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Johan Fastbom
Häftad, 2006
Språk: Svenska
Pris 289,00 kr
info-iconMedlemspris 244 kr.
Förlagets pris 319,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 5-9 vardagar
av Gudrun Arvidsson
Häftad, 2015
Språk: Svenska
Pris 497,00 kr
info-iconMedlemspris 452 kr.
Förlagets pris 659,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 5-9 vardagar
av Alejandro Carballo
, 2018
Språk: Svenska
Pris 237,00 kr
info-iconMedlemspris 192 kr.
Förlagets pris 279,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Farmakologiböcker

Överordnat sett handlar farmakologi om vad som händer med ett läkemedel i kroppen efter intag. Hur upptas läkemedlet i organismen och vilka verkningar och biverkningar kan man förvänta? Ämnet farmakologi kan användas inom vård- och omsorgsutbildningar men även andra studerande inom sundhetssektorn som till exempel barnmorskor och radiografstuderande kan ha glädje av böckerna. En annan vinkel på farmakologin kan vara medicinpedagogik – här läggs det vikt vid läran om samarbetet mellan fackperson och patient. Det är många övervägningar och pedagogiska uppgifter som knyter an till uppgifterna med medicinhantering. Köp dina studieböcker på Plusbok.se och spara mycket pengar! Studiebidraget räcker inte långt, men som medlem av Plusbok räcker de lite längre.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!