Bli Medlem Returböcker Kundservice

SEMESTERPLANER! Få inspiration HÄR

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem idag och spara upp till 90%. Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Böcker: Excel

Beskrivning

Excel är en del av Microsoft Office-paketet. Om du är typen som älskar att ha ordning och reda, planera, organisera och koordinera så älskar du säkert Excel. Excel har länge varit det bästa programmet till att göra listor, tabeller och diagram med, men programmet är mycket mer avancerat och kan mer än att göra listor. Excel har oanade användningsområden och funktioner. Man kan göra tabeller och därefter utföra beräkningar med hjälp av otaliga formler. Man kan utarbeta rapporter och analysera enorma datamängder. Om du vill lära dig programmet bättre, antingen som nybörjare eller erfaren användare så finns den många böcker om Excel här i kategorin.

4 titlar
, 2004
Språk: Svenska
Pris 186,51 kr
info-iconMedlemspris 130 kr.
Förlagets pris 269,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
Häftad, 2013
Språk: Svenska
Pris 175,54 kr
info-iconMedlemspris 123 kr.
Förlagets pris 259,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
, 2013
Språk: Svenska
Pris 204,79 kr
info-iconMedlemspris 143 kr.
Förlagets pris 269,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
, 2016
Språk: Svenska
Pris 209,67 kr
info-iconMedlemspris 146 kr.
Förlagets pris 269,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans

Beskrivning

Excel litteratur

De flesta av oss har, någon gång arbetat i Excel. Vi blir introducerade för Excel på matematiklektionerna i grundskolan. Därefter öppnar många av oss aldrig programmet igen. Å andra sidan är det väldigt många som fortfarande använder Excel ofta, både i jobbsammanhang eller privat. De flesta som jobbar på kontor har programmet liggandes på deras datorer och använder programmet dagligen, antingen till att utarbeta budget eller till databehandling eller uträkningar. Vill du dyka ner i denna gigantiska värld av rader och formler och lära dig alla de grundläggande funktionerna i Excel? När du har läst en Excel-bok, följt guiden och gjort övningarna så kommer det att vara lättare att utföra uppgifter och du kommer att arbeta snabbare i programmet. Hos Plusbok har vi böcker till de flesta versioner av Excel till väldigt billiga priser.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!