Bli Medlem Returböcker Kundservice

JULKLAPPAR

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Excel

Beskrivning

Excel är en del av Microsoft Office-paketet. Om du är typen som älskar att ha ordning och reda, planera, organisera och koordinera så älskar du säkert Excel. Excel har länge varit det bästa programmet att göra listor, tabeller och diagram med, men programmet är mycket mer avancerat och kan mer än att göra listor. Excel har oanade användningsområden och funktioner. Man kan göra tabeller och därefter utföra beräkningar med hjälp av otaliga formler. Man kan utarbeta rapporter och analysera enorma datamängder. Om du vill lära dig programmet bättre, antingen som nybörjare eller erfaren användare så finns den många böcker om Excel här i kategorin.

2 titlar
av Loren Abdulezer
, 2004
Språk: Svenska
Pris 229,00 kr
info-iconMedlemspris 184 kr.
Förlagets pris 269,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av PATRICE-ANNE RUTLE...
Häftad, 2013
Språk: Svenska
Pris 139,00 kr
info-iconMedlemspris 104 kr.
Förlagets pris 139,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Excel litteratur

De flesta av oss har någon gång arbetat i Excel. Vi introduceras för Excel på matematiklektionerna i grundskolan. Därefter öppnar många av oss aldrig programmet igen. Å andra sidan är det väldigt många som fortfarande använder Excel ofta, både i jobbsammanhang och privat. De flesta som jobbar på kontor har programmet liggande på deras datorer och använder programmet dagligen, antingen till att utarbeta budget eller till databehandling eller uträkningar. Vill du dyka ner i denna gigantiska värld av rader och formler och lära dig alla de grundläggande funktionerna i Excel? När du har läst en Excel-bok, följt guiden och gjort övningarna så kommer det att vara lättare att utföra uppgifter och du kommer att arbeta snabbare i programmet. Hos Plusbok har vi böcker till de flesta versioner av Excel till väldigt låga priser.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!