Bli Medlem Returböcker Kundservice

SEMESTERPLANER! Få inspiration HÄR

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem idag och spara upp till 90%. Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Böcker: Erotiska romaner

Beskrivning

Erotiska romaner, tantsnusk och softcore romaner: Kärt barn har många namn. Den erotiska romanen är pirrande och intensiv erotik i bokform och med vårt stora urval finns det något för varje lust och läggning. Så om du gillar den mjuka, lidelsefulla erotiken eller 50 Shades of Greys sadomasochistiska värld av förbjudna fantasier, har vi garanterat en erotisk roman för just dig.

Vårt stora sortiment av erotiska romaner betyder att vi har något för varje smak – och kom ihåg: Du som Plusmedlem är säkrad en stor rabatt på din nästa bok till sovrummet.

Filtrera
Bandtyp
Förlag
Beskrivning

Den erotiska romanen har blivit allemansrätt

Med den bästsäljande trilogin Fifty Shades of Grey, har den erotiska romanen kommit in i miljoner av sovrum runtom i världen. Vi ser nu därför en genre som blommar upp med en våg av romaner. Då de erotiska romanerna nu har gjort sitt intåg hos Svensson, så är det ingen grund till att hålla tillbaka: Kika därför igenom vårt urval och se om det inte skulle kunna vara en bok för dig också.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!