Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Enneagram

Beskrivning

Har du någonsin funderat över varför du är som du är och gör som du gör? Varför det är viktigt för dig att hjälpa alla eller varför allting ska vara perfekt? Enneagram är en modell bestående av 9 punkter, ritat i en cirkel. Varje punkt kännetecknar en personlighetstyp. Genom att känna till din personlighetstyp, kan du lättare förstå dig själv och ändra någon av de vanor som du finner problematiska. De nio personlighetstyperna är: förbättraren, hjälparen, presteraren, individualisten, undersökaren, problemlösaren, livsnjutaren, utmanaren och fredsmäklaren. Ordet enneagram är grekiskt. Ennea betyder 9 och gram betyder modell. Enneagrammet kan spåras till mellanöstern och ända tillbaka till 2 500 f.Kr. Läs mycket mer om enneagrammets historia i böckerna och läs om hur du kan använda det till att få större livsglädje och mer ro. Böckerna kan du köpa här hos Plusbok.se till under inköpspris.

2 titlar
av Nicklas Thörn, Ulf...
, 2011
Språk: Svenska
Pris 221,00 kr
info-iconMedlemspris 176 kr.
Förlagets pris 259,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av
Häftad, 2017
Språk: Svenska
Pris 191,00 kr
info-iconMedlemspris 156 kr.
Förlagets pris 219,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Vilken typ är du?

Enneagrammet har i flera tusen år använts för att uppnå större livsglädje och inre ro. Du kan också använda det, och det är faktiskt både enkelt och intressant. Teorin bakom enneagramet är att vi har svårt att ändra våra mönster, eftersom vi identifierar oss med dem och eftersom vi alltid har uppfattat oss själva och världen på ett särskilt sätt. Vi går på en slags autopilot och är omedvetna om vad som egentligen försiggår inom oss. Vi går alltså runt i en slags vaken sömn, men en dag kommer vi att vakna upp och upptäcka vad som ligger bakom mönstren och därmed uppleva vårt sanna jag. Denna upptäckt av jaget kallar enneagrammet för essenstillstånd. Detta tillstånd kan man bl.a. uppnå genom att känna till sin personlighetstyp och genom det hitta sina styrkor och svagheter. Vet du inte vilken typ du är? Bara lugn. I flera av böckerna här i kategorin hittar du ett test som kan upplysa dig om vilken typ du påminner mest om. Vill du veta mer? Här i kategorin hittar du ett urval av böcker om enneagram. Du kan köpa böckerna med stora rabatter - ofta till halva priset, men ända upp till 90%. Du som är medlem i Plusboks förmånsklubb får dessutom landets bästa priser på böcker.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!