Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Dungeons & Dragons

Beskrivning

Dungeons & Dragons, känt som D&D eller DnD, är ett rollspel som uppfanns 1974. Du spelar det som ett brädspel, där du tillsammans med dina vänner och familj ger er iväg på äventyr. Som rollspel, eller RPG, blir du tilldelad en roll - en karaktär som du är och som du på bästa möjliga sätt ska guida igenom en fantasivärld. Här på sidan kan du hitta urvalet av böcker om Dungeons & Dragons hos Plusbok.se.

3 titlar
av Michael Witwer
, 2018
Språk: Engelska
Pris 328,00 kr
info-iconMedlemspris 283 kr.
Förlagets pris 449,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Michael Witwer
, 2018
Språk: Engelska
Pris 801,04 kr
info-iconMedlemspris 757 kr.
Förlagets pris 1089,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Wizards Of The Co...
Häftad, 2020
Språk: Engelska
Pris 148,00 kr
info-iconMedlemspris 115 kr.
Förlagets pris 189,00 kr.
Se mer
Skickas inom Ej utgiven ännu - kan förbeställas.
Förväntas på lager 2020-08-01
Beskrivning

Populära böcker om Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons är ett brädspel och rollspel i ett. Alla spelare får en egen karaktär som de ska guida igenom den fantasivärld som spelet utspelas i. Tillsammans, och var för sig, ger sig karaktärerna ut på äventyr med en massa upplevelser. De kämpar mot andra, hittar skatter och ställs inför dilemman. Medan man spelar får man experience points, så man gradvis får mer och mer makt.
En spelare är Dungeon Master och är under spelets gång domare om det blir konflikter. Han eller hon är även berättaren, som guidar igenom den historia som alla spelarna tar del i. Spelarnas karaktärer möter och interagerar med varandra samt de personer och väsen som finns i den värld de befinner sig i. D&D är ett roligt sätt att spendera tid tillsammans med vänner och familj, och kan tas fram om och om igen, eftersom man spelar vidare på samma spel eller samma historia. Här hos Plusbok.se kan du spara upp till 90%, även på de senaste utgivningarna och våra böcker är alltid under inköpspris.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!