Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Djur och natur

Vår svenska natur kännetecknas av lövskog i söder och granskog i norr, höga berg, djupa dalar och många sjöar. Vi är många som har njutit av skolutflykter i skogen och vi kan faktiskt skatta oss lyckliga över det. Det är långt ifrån alla länder som har naturen så nära inpå dörren och en så pass varierad natur som vi har. Svenskt vatten är också något alldeles särskilt, och räknas som bland det renaste på jorden. Vi har många möjligheter att uppleva vattnet genom att bada i såväl insjöar, större sjöar som Vättern och i våra hav. Hos Plusbok.se kan du köpa en bok om Sveriges natur till fördelaktigt pris.

Normalpris 70:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 109:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 151:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 62:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 171:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 284:-
Icke-medlem
Medlem

Böcker om Sveriges natur

Om du är på östra sidan av Sverige, hamnar du säkerligen förr eller senare på en av de många fina stränderna. Om du däremot föredrar att ligga på en klippa i en fantastisk skärgård, medan solen värmer din kropp, är det den västra delen av Sverige du ska besöka. Sveriges natur kännetecknas av mångfald och det är inte många länder som kan bjuda på en sådan variation. I norr har vi fantastiska fjäll som du kan vandra i, eller besöka en av våra många skidorter, och i söder breder slätterna ut sig med fantastiska, färgglada fält under sommaren. Om du vill veta mer om Sveriges natur så kan du här i kategorin hitta billiga böcker om Sveriges natur. Köp dem med mellan 30% och 90% rabatt hos Plusbok.se.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar