Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Diabetes

Diabetes är en utbredd sjukdom i Sverige och en sjukdom som fortfarande fler och fler får konstaterad. Antalet diabetiker har fördubblats under de senaste 10 åren. Det finns ett stort behov av kunskap inom området, så det forskas mycket och ges därför ut många böcker om diabetes. Böcker kan inte bota, men kunskap om sjukdomen kan bidra till en bättre vardag och en markant bättre livskvalitet. Du kan t.ex. läsa om hur din kost och eventuella förändringar i din kost kan ha en enormt positiv inverkan på dina symptom. Som medlem hos Plusbok.se kan du köpa dessa böcker om diabetes med stora rabatter.

  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1

Lev med diabetes

Som tur är finns det mycket du själv kan göra för att leva med sjukdomen utan för många besvär och följdsjukdomar. Det finns många boktitlar som handlar om ämnet och ger råd och vägledning om hur du lever med sjukdomen - och hur du får ett bättre liv med sjukdomen.
Diabetes är en kronisk sjukdom och kroniska sjukdomar kan ha stor inverkan på din mentala hälsa, men din kost kan ha en positiv inverkan på sjukdomen. Du kan hitta inspiration till läcker, diabetesvänlig kost i en diabetes-kokbok. En kokbok för diabetiker ger dig de bästa förutsättningarna för att kunna laga den mat som är bäst för dig som diabetiker. Därmed gör du vad du kan för att undvika följdsjukdomar och säkra dig själv den bästa livskvalitén, även framöver.
Som förälder till diabetiker kan det vara svårt att prata med barnen om sjukdomen på ett lämpligt sätt och därför finns det även böcker som tar upp det.
Hitta din nästa diabetesbok här.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar