Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Decoupage

Beskrivning

Här hittar du spännande och inspirerande decoupage-böcker. Skapa dina egna, kreativa, intressanta och unika konstverk med utklipp. Om du är kreativ och älskar att teckna, måla, virka, sticka eller sy, så kommer du säkerligen också älska decoupage. Decoupage är en fantastisk aktivitet för alla som tycker om att vara kreativ. Det är en kreativ process där man dekorerar saker med påklistrade utklipp. Man kan sätta ihop utklipp av figurer, former och färger på nya, intressanta sätt, vilket skapar enormt livfulla och intressanta resultat. Det finns inga regler och alla kan vara med- barn som vuxna. Hitta inspiration i en decoupage-bok här på sidan.

3 titlar
av Ingegerd Rekestad
, 2004
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 78 kr.
Förlagets pris 149,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Kristina Strand
, 2010
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 86 kr.
Förlagets pris 159,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Eva Dohn
, 2008
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 93 kr.
Förlagets pris 159,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Färgrika och intressanta decoupage-böcker

Decoupage kan alla prova! Allt du behöver är en sax, lim och en massa utklipp från t.ex. tidningar, magasin, reklamblad eller motiv på papper samt något att dekorera. Du kan dekorera allt från papper till burkar, askar och möbler. Decoupage kan skapa fantastiska, fantasifulla och äventyrliga motiv, eftersom olika element sätts samman på helt nya sätt. Bara fantasin sätter gränser för vilka motiv du skapar. Det kan vara en sjöjungfru med ett hundhuvud! Eller ett vackert mönster av färger och former som påminner om mosaik av papper. Det finns många möjligheter med lim och sax och du kan hitta din inspiration här i kategorin.
Barn kan givetvis också vara med. Släpp barnen lösa med en sax och en bunt tidningar. Det är en väldigt bra aktivitet för barn som på köpet ökar barnens kreativitet. Det är bara att släppa loss fantasin. Klipp ut ett par fiskögon och klistra dem på ett ansikte och se hur ansiktet ändrar sig och kommer att se kul ut.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!