Bli Medlem Returböcker Kundservice

SEMESTERPLANER! Få inspiration HÄR

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem idag och spara upp till 90%. Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Böcker: Decoupage

Beskrivning

Här hittar du spännande och inspirerande decoupage-böcker. Skapa dina egna, kreativa, intressanta och unika konstverk med utklipp. Om du är kreativ och älskar att teckna, måla, virka, sticka eller sy, så kommer du säkerligen också älska decoupage. Decoupage är en fantastisk aktivitet för alla som tycker om att vara kreativ. Det är en kreativ process där man dekorerar saker med påklistrade utklipp. Man kan sätta ihop utklipp av figurer, former och färger på nya, intressanta sätt, vilket skapar enormt livfulla och intressanta resultat. Det finns inga regler och alla kan vara med- barn som vuxna. Hitta inspiration i en decoupage-bok här på sidan.

3 titlar
, 2004
Språk: Svenska
Pris 103,13 kr
info-iconMedlemspris 72 kr.
Förlagets pris 149,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
, 2010
Språk: Svenska
Pris 109,71 kr
info-iconMedlemspris 77 kr.
Förlagets pris 159,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
, 2008
Språk: Svenska
Pris 121,90 kr
info-iconMedlemspris 85 kr.
Förlagets pris 159,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans

Beskrivning

Färgrika och intressanta decoupage-böcker

Decoupage kan alla prova! Allt du behöver är en sax, lim och en massa utklipp från t.ex. tidningar, magasin, reklamblad eller motiv på papper samt något att dekorera. Du kan dekorera allt från papper till burkar, askar och möbler. Decoupage kan skapa fantastiska, fantasifulla och äventyrliga motiv, eftersom olika element sätts samman på helt nya sätt. Bara fantasin sätter gränser för vilka motiv du skapar. Det kan vara en sjöjungfru med ett hundhuvud! Eller ett vackert mönster av färger och former som påminner om mosaik av papper. Det finns många möjligheter med lim och sax och du kan hitta din inspiration här i kategorin.
Barn kan givetvis också vara med. Släpp barnen lösa med en sax och en bunt tidningar. Det är en väldigt bra aktivitet för barn som på köpet ökar barnens kreativitet. Det är bara att släppa loss fantasin. Klipp ut ett par fiskögon och klistra dem på ett ansikte och se hur ansiktet ändrar sig och kommer att se kul ut.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!