Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Decoupage

Beskrivning

Här hittar du spännande och inspirerande decoupage-böcker. Skapa dina egna, kreativa, intressanta och unika konstverk med urklipp. Om du är kreativ och älskar att teckna, måla, virka, sticka eller sy, så kommer du säkerligen också älska decoupage. Decoupage är en fantastisk aktivitet för alla som tycker om att vara kreativa. Det är en kreativ process där man dekorerar saker med påklistrade urklipp. Man kan sätta ihop urklipp av figurer, former och färger på nya, intressanta sätt, vilket skapar enormt livfulla och intressanta resultat. Det finns inga regler och alla kan vara med - barn som vuxen. Hitta inspiration i en decoupagebok här på sidan.

2 titlar
av Eva Dohn
, 2008
Språk: Svenska
Pris 93,28 kr
info-iconMedlemspris 74 kr.
Förlagets pris 129,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Kristina Strand
, 2010
Språk: Svenska
Pris 116,60 kr
info-iconMedlemspris 91 kr.
Förlagets pris 159,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Färgrika och intressanta decoupage-böcker

Decoupage kan alla prova! Allt du behöver är en sax, lim och en massa urklipp från t.ex. tidningar, magasin, reklamblad eller motiv på papper samt något att dekorera. Du kan dekorera allt från papper till burkar, askar och möbler. Decoupage kan skapa fantastiska, fantasifulla och äventyrliga motiv, eftersom olika element sätts ihop på helt nya sätt. Bara fantasin sätter gränser för vilka motiv du skapar. Det kan vara en sjöjungfru med ett hundhuvud! Eller ett vackert mönster av färger och former som påminner om mosaik av papper. Det finns många möjligheter med lim och sax, och du kan hitta din inspiration här i kategorin.
Barn kan givetvis också vara med. Släpp barnen lösa med en sax och en bunt tidningar. Det är en väldigt bra aktivitet för barn som till på köpet ökar barnens kreativitet. Det är bara att släppa loss fantasin. Klipp ut ett par fiskögon och klistra dem på ett ansikte och se hur ansiktet ändrar sig och kommer att se roligt ut.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!