Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Dagböcker

Beskrivning

Att skriva dagbok är för de flesta mycket personligt och intimt. Dagboken kan man berätta allt för: både det pinsamma och det tabubelagda, det spännande och om framgångar, om ens egoism och vrede, om allt. Den dömer inte. Därför är det också spännande att läsa en dagbok. Det är ett väldigt speciellt sätt lära känna en annan människa. I en biografi kan författaren själv välja vad du ska få veta men i en dagbok kommer du att känna till alla känslor, alla tankar och alla värderingar som personen bakom har eller har haft. Fast nu ska du inte gå och sno din systers, mammas, farbrors eller någon annans dagbok. Hitta en här hos Plusbok.se istället. Vi har samlat ett spännande utbud av dagböcker, skrivna av intressanta personer genom tiderna, som du kan köpa till under inköpspris.

2 titlar
av Anne Frank
Pocket, 2016
Språk: Svenska
Pris 49,00 kr
info-iconMedlemspris 29 kr.
Förlagets pris 49,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Anne Frank
Storpocket, 2017
Språk: Svenska
Pris 138,00 kr
info-iconMedlemspris 103 kr.
Förlagets pris 159,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Anne Franks dagbok

Du har säkert hört om Anne Frank. Hon är personen bakom en av världens mest kända dagböcker. Hon levde under Andra Världskriget, var 13 år gammal och jude. Hon dog kort innan sin 16-årsdag i ett koncentrationsläger. Hennes pappa, som var den enda i familjen som överlevde kriget, utgav senare sin dotters dagbok. Den är idag känd för att ge en unik inblick i andra världskriget och det liv på flykt som många judar levde. Du kan hitta den och många fler intressanta dagböcker här i kategorin. Köp böckerna med stora rabatter, ofta till halva priset men ända upp till 90%. Du ska bara vara medlem i Plusboks förmånsklubb så är du garanterad Sveriges bästa priser på böcker.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!