Bli Medlem Returböcker Kundservice

JULKLAPPAR

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Borderline

Beskrivning

Emotionellt instabil personlighetsstörning av borderlinetypen, oftast kallad bara borderline, är den vanligaste formen av personlighetsstörning. Den drabbar c:a 1,6% av befolkningen, lika fördelat mellan män och kvinnor. Sjukdomen resulterar ofta i självskadebeteende och självmord. Borderline är en psykisk sjukdom som är svår att förstå och hantera både för den drabbade och de anhöriga. Därför har det skrivits flera böcker om ämnet och du kan hitta ett utbud här på Plusbok.se. Böckerna kan du köpa till under inköpspris. Böckerna kan vara en väldigt bra hjälp till att förstå och hantera sjukdomen, men kom ihåg att söka hjälp hos läkare och liknande om du lider av sjukdomen.

5 titlar
av Görel Kristina Näs...
, 2009
Språk: Svenska
Pris 151,58 kr
info-iconMedlemspris 123 kr.
Förlagets pris 209,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Richard A. Moskovi...
, 2001
Språk: Svenska
Pris 147,00 kr
info-iconMedlemspris 112 kr.
Förlagets pris 159,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Predrag Petrovic
, 2015
Språk: Svenska
Pris 264,00 kr
info-iconMedlemspris 219 kr.
Förlagets pris 299,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Alice Kassius Egge...
Danskt band, 2018
Språk: Svenska
Pris 187,00 kr
info-iconMedlemspris 152 kr.
Förlagets pris 209,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Anders Ippoliti
Storpocket, 2020
Språk: Svenska
Pris 79,20 kr
info-iconMedlemspris 60 kr.
Förlagets pris 99,00 kr.
Se mer
Skickas inom Ej utgiven ännu - kan förbeställas.
Förväntas på lager 2020-03-13
Beskrivning

Borderline är en av de vanligaste personlighetsstörningarna i Sverige och heter egentligen emotionellt instabil personlighetsstörning, IPS. Det finns två typer av emotionellt instabil personlighetsstörning: den impulsiva och borderline. För att bli diagnostiserad med den impulsiva personlighetsstörningen ska man kunna känna igen tre av följande fem symptom: tendens att handla impulsivt (svag impulskontroll), tendens att gå i försvar vid press/stress, snabba humörsvängningar (känsloutbrott), saknad uthållighet och ostabilt och svängande humör. Om man utöver det har mer än två av följande symptom, får man diagnosen borderline: avvikande och osäker identitetskänsla, tendens till intensiva och instabila förhållanden till andra, uttalad tendens till att undvika att bli lämnad ensam, tendens till självdestruktivt beteende och en genomgående tomhetskänsla. Dessutom är några av de vanligaste symptomen på emotionellt instabil personlighetsstörning av bordelinetypen avsaknad av identitetskänsla, låg självkänsla och självmordstankar. 10% av de som lider av sjukdomen begår självmord och 70% skadar sig själva. Få hjälp med att tackla sjukdomen i böckerna du finner här men kom också ihåg att uppsöka professionell hjälp. Hos Plusbok.se har vi samlat ett utbud av böcker om borderline, som du kan köpa med stora rabatter, ofta till halva priset men ända upp till 90%. Du ska bara vara medlem i Plusbok.se:s förmånsklubb, så är du garanterad Sveriges bästa priser på böcker.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!