Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Bokföring och deklaration

Beskrivning

När man tar steget och väljer att bli självständig och starta eget företag så är det många saker man ska sätta sig in i. En av de sakerna som du ska ha bra koll på som självständig, är bokföring och deklaration. Letar du efter bra böcker om bokföring eller en bok om att deklarera så kan du hitta dem här hos Plusbok. Kanske du som studerande också vill läsa om bokföring och deklaration? Oavsett vad din ingångsvinkel är så kan du hitta bra böcker om ämnet här.

2 titlar
av Rolf Johansson, Cl...
Häftad, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 383 kr.
Förlagets pris 519,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Rolf Johansson, Cl...
Häftad, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 211 kr.
Förlagets pris 309,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Böcker om bokföring

Det finns många krav på egna företagare och verksamheter i Sverige. Bland annat så ska det vara 100% ordning på bokföring och deklaration, naturligtvis. Många mindre verksamheter har inte råd att eller har lust att lägga en massa pengar på en revisor som kan ta sig an alla uppgifter inom bokföring. Det kan man ju förstå eftersom det är många andra saker som man ska använda verksamhetens pengar till. Därför är det många som själv vill ta hand om bokföring och det kräver att man verkligen sätter sig in i saken. Här i kategorien hittar du böcker om bokföring, speciellt till dig som är egen företagare eller studerar ekonomi. Oavsett om du är studerande eller egen företagare så kan du hitta massor av matnyttig information i dessa böcker. Om du är ny inom området bokföring och deklaration så kan du få grundlig introduktion om alla begrepp och arbetsmetoder. Om du letar efter en bok om bokföring så kan du hitta den här

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!