Bli Medlem Returböcker Kundservice

SEMESTERPLANER! Få inspiration HÄR

Plusbok är till dig som ÄLSKAR böcker och soffmys. heart-icon
Bli Plusmedlem idag och spara upp till 90%. Få en vecka gratis (sedan kostar det 99 kr/månad) och avsluta medlemskapet när du vill.
Eller köp helt utan medlemskap.

Böcker: Blogging

Beskrivning

Då blogging, på sin tid, fortfarande var ett nytt begrepp, kunde en blogg betecknas som en personlig dagbok som låg tillgänglig och offentlig online. Sedan dess har bloggen utvecklats lika snabbt som den digitala teknologin. Idag är blogging ett kommersiellt begrepp i mångas ögon. Många bloggar är fortfarande personliga, men på den kommersiella bloggen tjänar bloggaren pengar på sina inlägg, liksom en journalist tjänar sina pengar på att skriva artiklar. För en kommersiell bloggare, som vill tjäna pengar på sin blogg är det därför viktigt att ha grundläggande kunskap om kommunikation, online marknadsföring och sociala medier. Om du vill tjäna storkovan på att blogga, så läs dig till denna kunskap och få en massa goda råd om att blogga dig till succés! Hitta böcker om blogging här på Plusbok.se

6 titlar
Häftad, 2007
Språk: Svenska
Pris 213,32 kr
info-iconMedlemspris 149 kr.
Förlagets pris 279,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
Danskt band, 2012
Språk: Svenska
Pris 59,73 kr
info-iconMedlemspris 42 kr.
Förlagets pris 79,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
Pocket, 2014
Språk: Svenska
Pris 12,07 kr
info-iconMedlemspris 9 kr.
Förlagets pris 49,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
Pocket, 2015
Språk: Svenska
Pris 40,23 kr
info-iconMedlemspris 28 kr.
Förlagets pris 49,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
Danskt band, 2015
Språk: Svenska
Pris 167,25 kr
info-iconMedlemspris 117 kr.
Förlagets pris 219,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans
, 2015
Språk: Svenska
Pris 182,85 kr
info-iconMedlemspris 128 kr.
Förlagets pris 239,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagars leverans

Beskrivning

Böcker om att blogga

Oavsett om du bloggar om mode, familj och barn, mat eller inredning, så finns det fördelar med att veta allt om SEO, sociala medier och tekniska inställningar. Här hittar du böcker om blogging, som kan guida och inspirera dig och göra dig till en bättre bloggare, vilket i slutändan kan öka din intäkt via bloggen. Många bloggar hittar man i Wordpress. Läs en guide om Wordpress, som går igen hur du designar en blogg och givetvis guidar dig i allt det tekniska bakom en blogg- hur du ändrar head, font, bakgrundsfärg osv.
Genom åren har bloggen utvecklat sig avsevärt, liksom mycket annat i den digitala världen. Idag är blogging ett kommersiellt företagande, där bloggare får sponsorer och med andra ord får en intäkt via bloggen. Bloggaren gör reklam för diverse produkter och tjänar därmed pengar på att skriva inlägg. Det är givetvis inte alla bloggare som vill tjäna pengar på sin blogg och det finns därför fortfarande många personliga bloggar, som absolut inte är kommersiella. Alla bloggare drar ändå fördelar av att läsa om kommunikation och förmedling. Köp din bok om blogging här hos Plusbok.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!