Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Blogging

Beskrivning

Då blogging, på sin tid, fortfarande var ett nytt begrepp, kunde en blogg betecknas som en personlig dagbok som låg tillgänglig och offentlig online. Sedan dess har bloggen utvecklats lika snabbt som den digitala teknologin. Idag är blogging ett kommersiellt begrepp i mångas ögon. Många bloggar är fortfarande personliga, men på den kommersiella bloggen tjänar bloggaren pengar på sina inlägg, liksom en journalist tjänar sina pengar på att skriva artiklar. För en kommersiell bloggare, som vill tjäna pengar på sin blogg är det därför viktigt att ha grundläggande kunskap om kommunikation, online marknadsföring och sociala medier. Om du vill tjäna storkovan på att blogga, så läs dig till denna kunskap och få en massa goda råd om att blogga dig till succés! Hitta böcker om blogging här på Plusbok.se

4 titlar
av Lina Ben Mhenni
Danskt band, 2012
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 44 kr.
Förlagets pris 79,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Therese Loreskär
Pocket, 2014
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 26 kr.
Förlagets pris 49,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Magnus Uggla
Pocket, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 26 kr.
Förlagets pris 49,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Birgitta Agazzi
, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 156 kr.
Förlagets pris 239,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Böcker om att blogga

Oavsett om du bloggar om mode, familj och barn, mat eller inredning, så finns det fördelar med att veta allt om SEO, sociala medier och tekniska inställningar. Här hittar du böcker om blogging, som kan guida och inspirera dig och göra dig till en bättre bloggare, vilket i slutändan kan öka din intäkt via bloggen. Många bloggar hittar man i Wordpress. Läs en guide om Wordpress, som går igen hur du designar en blogg och givetvis guidar dig i allt det tekniska bakom en blogg- hur du ändrar head, font, bakgrundsfärg osv.
Genom åren har bloggen utvecklat sig avsevärt, liksom mycket annat i den digitala världen. Idag är blogging ett kommersiellt företagande, där bloggare får sponsorer och med andra ord får en intäkt via bloggen. Bloggaren gör reklam för diverse produkter och tjänar därmed pengar på att skriva inlägg. Det är givetvis inte alla bloggare som vill tjäna pengar på sin blogg och det finns därför fortfarande många personliga bloggar, som absolut inte är kommersiella. Alla bloggare drar ändå fördelar av att läsa om kommunikation och förmedling. Köp din bok om blogging här hos Plusbok.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!