Bli Medlem Returböcker Kundservice

BLACK WEEK

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Betonggjutning

Beskrivning

Betonggjutning har blivit otroligt populärt de senaste åren - mer populärt än någonsin. Det råa materialet passar perfekt till den industriella, rustika inredningstrenden, men också bra till mer romantiska omgivningar. Skapa din egen, personliga stil i ditt hem eller i din trädgård med gjutningar i betong. Du kan gjuta allt från bänkskivor, bokhållare och rustika bordslampor, till tvålkoppar och söta äggkoppar. I böcker om betonggjutning hittar du massor av roliga projekt i olika svårighetsgrader. Du får praktiska tips och steg-för-steg instruktioner för att komma igång med din egen gjutning. Böckerna är proppfulla med inspiration och kreativa idéer! Både för dig som har provat det förut och söker nya, utmanande projekt och för dig som aldrig har gjutit i betong tidigare.

2 titlar
av Malena Skote
Flexband, 2017
Språk: Svenska
Pris 107,00 kr
info-iconMedlemspris 72 kr.
Förlagets pris 109,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Anna-Lena Brander
, 2018
Språk: Svenska
Pris 155,08 kr
info-iconMedlemspris 126 kr.
Förlagets pris 209,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Bok om betonggjutning

Betong är ett fantastiskt material att arbeta med. I en bok om betonggjutning får du kreativa tips och beskrivningar som gör det enkelt att komma igång med din egen betonggjutning. Gjut allt från möbler och ljusstakar till de klassiska fågelbaden, som många känner igen. Om du behöver inspiration eller en introduktion till betonggjutning, så är det en bra idé att läsa en bok i ämnet, som ger dig de bästa tipsen. Du hittar både projekt för dig som är nybörjare och aldrig har gjutit något i betong förut, och för dig som letar efter lite mer utmanande DIY-projekt. Få en bra start med betonggjutning och pryd ditt hem med personliga och unika föremål gjutna i det rå materialet. Köp alltid böcker billigt på Plusbok - vi säljer böcker till under inköpspris.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!