Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Batman tecknad serie

Beskrivning

Det är här i kategorin som du hittar dina BATMAN tecknade serier! Batman, som också är känd som Läderlappen här hemma, är en väldigt populär seriehjälte. Batman skapades av tecknaren Bob Kane och författaren Bill Finger. BATMAN serien är en del av den amerikanska superhjälte-världen, som DC Comics står bakom, där du även hittar superhjältar som Superman och Wonder Woman.
Hitta bra BATMAN tecknade serier hos Plusbok.

1 titlar
av
, 2016
Språk: Svenska
Pris 499,00 kr
info-iconMedlemspris 454 kr.
Förlagets pris 609,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Fladdra omkring med Batman i Gotham!

Batman som karaktär introducerades i den tecknade serien Detective Comics den 27e maj 1939, så fladdermusen håller på att bli en gammal gubbe - men det stoppar honom inte! Många känner till Batman och hans historia. Historien om Bruce Wayne är så populär att den har gjorts till en lång rad filmer och tecknade filmer.
Bruce Wayne är mannen i fladdermus-kostymen som hjälper Gotham och stadens invånare. Bruce Waynes föräldrar blev skjutna när han var barn - en historia som har återberättats många gånger - och det är en del av drivkraften som får honom att dra på sig kostymen och bekämpa Gothams förbrytare om natten.
Tvärtemot andra superhjältar så har Bruce Wayne inga övernaturliga krafter. Han är en helt vanlig man (i alla fall fysiskt) som tvärtemot de flesta människor har medlen för att bekämpa skurkarna i Gotham.
Men Bruce Wayne är inte den enda som genom tiderna har tagit på sig Batman-kostymen. Hans butler Alfred, Robin och till och med Superman har haft Batman-kostymen på sig. Det kan t.ex. ha varit för att beskydda Bruce Waynes identitet, så att ingen skulle misstänka vem som egentligen gömmer sig bakom masken.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!