Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Astronomi

Beskrivning

Om du letar efter en studiebok om astronomi, så bör du titta på vårt urval av böcker hos Plusbok.se. Kanske stod du som liten och tittade förundrat upp mot stjärnorna en klar kväll och övervägde vad som egentligen finns däruppe eller kanske har fascinationen kommit på en senare tidpunkt. Oavsett när ditt intresse väcktes så har vi böcker om universum hos Plusbok.se.
Hitta en bra bok om astronomi hos Plusbok.se härunder.

5 titlar
av Ian Graham
Kartonnage, 2009
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 126 kr.
Förlagets pris 199,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Peter Linde
, 2013
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 172 kr.
Förlagets pris 269,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Andrea Wulf
Pocket, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 29 kr.
Förlagets pris 49,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av
, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 93 kr.
Förlagets pris 159,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
av Peter Ekberg
, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 75 kr.
Förlagets pris 139,00 kr.
Se mer
Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Populära böcker om astronomi

Här på sidan kan du se våra böcker om astronomi, så du kan hitta de böcker om universum som du behöver. Om du ska läsa astronomi och få en massa kunskap om himlakropparna och rymden så kan du börja med att köpa dina böcker hos oss.
Ordet astronomi är grekiskt och betyder bokstavligen ”stjärnornas lag”. Det är vetenskapen för observation och förklaring på det som händer utanför jorden och jordens atmosfär. Astronomin sägs vara en av de äldsta vetenskaperna. Bondesamhällen i t.ex. det gamla Grekland hade högutvecklad astronomi som de använde till att skapa ett kalendersystem utifrån solen och månens rörelser. Det finns flera delar av astronomin, som t.ex. astrofysik, sfärisk astronomi och astrometri.
Om utforskning av solsystemet, stjärnorna, Milky Way och andra galaxer något för dig, så har vi garanterat böcker som faller dig i smaken. Här kan du bli förberedd till studierna enkelt och billigt. Som Plusmedlem hos Plusbok.se kan du alltid beställa hem dina böcker till under inköpspris och hos Plusbok.se kan du alltid spara ända upp till 90%, även på de senaste böckerna.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!