Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Arkitektur

Här hittar du ett brett urval av böcker om svensk arkitektur. Läs om de viktigaste svenska arkitekterna och deras verk. Läs om nyare svensk arkitektur- efter år 2000 har man kunnat se ett genombrott i svensk arkitektur. Kom även nära inpå några av arkitekterna bakom svensk arkitektur, när de berättar om allt från vad som driver dem, till deras största utmaningar. Följ med bakom processen från idé till hus. Om du själv har en dröm om att bli arkitekt, så kan det vara spännande att läsa berättelser från nuvarande arkitekter som skriver om varför de ville bli arkitekter, hur de blev det och hur det är att vara det. Här hittar du massor av inspirerande läsning om svensk arkitektur, som vänder sig både till arkitekturinteresserede, arkitektstuderande och arkitekter.

Normalpris 269:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 248:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 307:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 206:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 426:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 331:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 147:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 310:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 120:-
Icke-medlem
Medlem

Svenska arkitektur-böcker

Svensk arkitektur behöver inte nödvändigtvis ha direkt anknytning till arkitekter - det har byggts många byggnader runt om i Sverige utan arkitekter bakom. Dyk ner i spännande och inspirerande perioder, byggnadskulturer och områden i Sverige, som privata hus, hamnstäder osv.

Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar