Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Ångest

Beskrivning

Hjärtat slår så snabbt att det känns som om det är på väg ut ur bröstet. Din andning försöker följa med. Rummet verkar plötsligt klaustrofobiskt litet och ditt huvud enormt. Du svettas men du fryser också. Vad är det som händer? Ångest är en svår sjukdom att förklara. Den är komplex och kan verka helt ohanterbar. Här i kategorin hittar du böcker som kan hjälpa dig att hantera din ångest eller hjälpa dig att förstå den. Oavsett om du är drabbad av ångest eller om du är anhörig till en som lider av sjukdomen, kan du hitta hjälp här. Böckerna kan du köpa med stora rabatter.

2 titlar
av Karin Johannisson
Pocket, 2016
Språk: Svenska
Pris 44,00 kr
info-iconMedlemspris 24 kr.
Förlagets pris 59,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Liv Svirsky
Häftad, 2016
Språk: Svenska
Pris 250,00 kr
info-iconMedlemspris 205 kr.
Förlagets pris 269,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 5-9 vardagar
Beskrivning

Förklarande och lärorika böcker om ångest

Idag drabbas var tredje svensk av ångest.
De vanligaste symptomen vid ångest är ångestattacker, som uttrycker sig genom hjärtklappning, oro i kroppen och spänningar. Föreställ dig att det är inbrott i ditt hus och att du inte kan komma därifrån. Du vet att något hemskt ska hända men du vet inte riktigt vad. Ångestdrabbade upplever ofta helt oprovocerat den fruktansvärda känslan av vanmakt och ångest. Hos Plusbok.se har vi ett stort utbud av böcker om ångest. Både böcker som kan hjälpa dig som är drabbad av ångest med att hantera den och må bättre, och böcker till dig som är anhörig till en med ångest. Böckerna ger verktyg till att hantera ångest och de förklarar vad ångest är, samt vad som kan ligga till grund för den. Få hjälp nu och hitta den bok som passar dig bäst. Här hos Plusbok.se kan du köpa böckerna till under inköpspris.

 

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!