Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Andra världskriget för barn

Beskrivning

Hjälp dina barn att förstå en viktig del av världshistorien på ett konstruktivt och lugnt sätt. Andra världskriget chockerade och skakade hela världen. Man minns kriget än idag som det mest fruktansvärda och blodiga i världshistorien. Det kan vara svårt för barn att förstå hur ett sådant krig uppstår och varför. Därför har det skrivits flera böcker om ämnet, som på ett lättförståeligt sätt förklarar och berättar om andra världskriget. Köp böckerna här hos Plusbok.se till under inköpspris, som medlem i vår förmånsklubb.

2 titlar
av Sioma Zubicky
Häftad, 2012
Språk: Svenska
Pris 39,00 kr
info-iconMedlemspris 19 kr.
Förlagets pris 39,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Hermann Vinke
, 2015
Språk: Svenska
Pris 128,00 kr
info-iconMedlemspris 93 kr.
Förlagets pris 149,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Andra världskriget för barn

Andra världskriget är en stor del av historien. Framför allt av Europas historia men även internationellt. Många miljoner människor dog eller blev märkta för livet och för många kommer det grymma kriget alltid att väcka starka minnen. Kriget varade i 6 år och kostade minst 50 miljoner människor livet. Kriget var den blodigaste och den mest omfattande militära konflikt i mänsklighetens historia. Det är svårt att prata med barn om ett krig som var så grymt och som kan verka så meningslöst på ett sätt som inte skrämmer dem, utan istället låter dem lära om och förstå en viktigt del av världshistorien. Därför har det skrivits flera böcker om andra världskriget för barn. Böcker som, med hjälp av bilder och med lätt språk, förklarar utan att skrämma och chockera. Böckerna kan du köpa här hos Plusbok.se med stora rabatter som medlem i Plusboks förmånsklubb.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!