Bli Medlem Returböcker Kundservice

JULKLAPPAR

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Aktiv dödshjälp

Beskrivning

Aktiv dödshjälp är ett ämne som kan dela upp oss i läger och debatten om man bör vara för eller emot kommer upp igen och igen. Aktiv dödshjälp kallas också eutanasi. Här på sidan har vi samlat våra böcker om aktiv dödshjälp, som kan ge dig en större insikt i ett svårt ämne.
Om du letar efter en bok om aktiv dödshjälp, så kan du se vår samling av böcker om ämnet här på Plusbok.se.

2 titlar
av Inga-Lisa Sangrego...
Danskt band, 2016
Språk: Svenska
Pris 167,00 kr
info-iconMedlemspris 132 kr.
Förlagets pris 179,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av Johan Frostegård
Danskt band, 2019
Språk: Svenska
Pris 151,00 kr
info-iconMedlemspris 116 kr.
Förlagets pris 189,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Aktiv dödshjälp

Här hittar du böcker som handlar om det kontroversiella ämnet aktiv dödshjälp. Om du inte vet hur du ställer dig till denna etiska fråga, eller kanske bara vill veta mer om det, så kan du hitta en bok här.
Eutanasi, eller aktiv dödshjälp är ett ämne som snabbt blir till etiska övervägningar och som kan dela upp oss i läger. Det kan vara svårt att ta ställning till vad man anser om aktiv dödshjälp, eftersom det är ett mycket tungt ämne. Det finns argument för och emot men vad man själv tycker om aktiv dödshjälp på det etiska planet är inte alltid lätt att veta.
Aktiv dödshjälp, när det handlar om obotligt sjuka och om att göra slut på deras lidande genom att framkalla döden är inte tillåtet i Sverige, men det praktiseras i Holland sen 1970-talet. Du kan läsa mer om aktiv dödshjälp i böckerna som vi har samlat här, och det kan ge dig mer kunskap om det kontroversiella ämnet.
Du får alltid nya böcker till under inköpspris hos Plusbok.se och det är möjligt att spara upp till 90%, även på de nyaste böckerna.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!