Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: Adoption

Beskrivning

Här hittar du böcker om adoption. Det är en fantastisk händelse varje gång en adoption faller på plats. I många fall så är det en lång process att adoptera och när adoptionen äntligen går igenom är det en livsförändrande händelse, precis som att föda barn. Tiden innan adoptionen, innan man står med ett litet barn i famnen, förlöper däremot på ett helt annat sätt än en graviditet. Ofta är processen förbunden med en massa osäkerhet, frustration och väntan. Adoption är också ofta förbundet med att vara barnlös. I böcker om adoption kan du läsa mycket mer om det svåra förloppet och alla de känslor man går igenom som kommande adoptivförälder. Läs också om livet efter adoptionen och särskilt om hur du kan hjälpa adoptivbarnet på bästa sätt genom uppväxten; från barnet start i livet, dess anpassning i en ny familj, tillknytningsprocessen, mötet med världen utanför familjen och ångesten över att mista någon.

Filtrera
Bandtyp
Förlag
Beskrivning

Böcker om adoption

Adoption är ett något tabubelagt men mycket relevant ämne i dagens Sverige, där fortfarande fler och fler upplever problem med att bli gravid. Att få ett barn kräver mycket, oavsett om det är ett biologiskt barn eller ett adopterat barn. Det är en stor omställning att välkomna ett barn in i familjen. Böckerna här på sidan vänder sig till dig som ska adoptera, har adopterat eller är adoptivbarn. Några adoptivbarn kan uppleva det med att vara adopterad något som behöver bearbetas. Hos adoptivbarn kan det uppstå frågor genom uppväxten. Frågor som är svåra att ställa och formulera och frågor som kan vara svåra att svara på. I böckerna som vänder sig till barn, kan ni hitta hjälp både till barn och vuxna för att förstå vad adoption är och de utmaningar som kan uppstå när man är adopterad. Köp dina böcker om adoption på Plusbok extra billigt.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!