Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: 5:2 dieten

Beskrivning

Ät vad du vill och gå ned i vikt! Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är så 5:2-kuren fungerar. Du kan nämligen äta allt det som du brukar i hela 5 av veckans dagar. De sista 2 dagarna fastar du och intar bara 500-600 kalorier. Några forskare menar att detta är ett effektivt och sunt sätt att gå ned i vikt på. Många är eniga om att 5:2-dieten fungerar, så det är bara att komma igång med den! Men det är viktigt att det görs på rätt sätt och att du har den nödvändiga kunskapen om kuren och förloppet innan du börjar.
En bok eller guide till hur du kommer igång med kuren kan vara en bra hjälp och bra motivation i början. 5:2-böcker beskriver detaljerat allt du behöver veta. Från forskningen och bakgrunden bakom dieten till start-guider samt goda råd och tips. Många av böckerna innehåller naturligtvis också en del recept, som bara är att sätta tänderna i. Hitta dem här på Plusbok.se med stora rabatter.

3 titlar
av Formas/M Nilsson/...
, 2011
Språk: Engelska
Pris 49,00 kr
info-iconMedlemspris 29 kr.
Förlagets pris 49,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av
, 2007
Språk: Svenska
Pris 49,00 kr
info-iconMedlemspris 29 kr.
Förlagets pris 49,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 3-6 vardagar
av
, 2019
Språk: Svenska
Pris 194,00 kr
info-iconMedlemspris 159 kr.
Förlagets pris 229,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

5:2-diet böcker

Dieten är enkel när man väl har satt sig in i de grundläggande principerna. Man ska inte gå och räkna sina kalorier hela dagarna. Det är mycket flexibelt och du väljer själv vilka dagar du vill fasta, allt efter hur det passar in i din vardag och ditt schema. Dieten är effektiv och man kan se resultat i loppet av några veckor. Det bästa av allt: du kan äta vad du vill! Du behöver inte äta kålsoppa flera veckor i sträck. Kuren är också nyttig på andra sätt än bara viktnedgång. Enligt böckerna får du ett hälsosammare liv med mer energi, starkare hjärnceller och ett sundare kretslopp. Dieten är populär, effektiv och det finns många bra böcker om 5:2-kuren. Många av böckerna innehåller recept på rätter med så lite som 200 kalorier. Recepten gör det lite enklare att ta sig igenom veckans två fastedagar, och lyckas med det utan allt för mycket mat-sug.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!