Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: 2 år

Beskrivning

Här i kategorin hittar du böcker som vänder sig till barn på 2 år. Många barnböcker till barn i 2-års-åldern handlar om livet i allmänhet. Dessa små barn älskar att läsa om vardagssituationer: saker, händelser och situationer som de känner igen. Ni kan också börja läsa böcker som beskriver känslor: arg, glad, rädd, ledsen osv…

3 titlar
av Stina Wirsén
Kartonnage, 2008
Språk: Svenska
Pris 75,00 kr
info-iconMedlemspris 55 kr.
Förlagets pris 79,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av
, 2015
Språk: Svenska
Pris 79,00 kr
info-iconMedlemspris 59 kr.
Förlagets pris 79,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 3-6 vardagar
av Max Velthuijs
, 2002
Språk: Svenska
Pris 100,00 kr
info-iconMedlemspris 65 kr.
Förlagets pris 109,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Böcker till barn 2 år

Nu börjar ditt barn verkligen att kunna förstå händelseförloppet i en historia. De flesta barn i den här åldern älskar högläsning och det är också något som de flesta föräldrarna njuter av. De mysiga stunderna med högläsning är något som många minns från sin egen barndom: att sitta nära mamma och pappa eller mor- och farföräldrar som läser en spännande historia. Det knyter band mellan barnet och den vuxne och det utvecklar barnets språk och förståelse. Sånger, rim och fakta är också något som går hem i 2 års åldern.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!