Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Böcker: 1 år

Beskrivning

När barnet har fyllt ett år börjar en tid där man så smått kan börja att läsa högt och berätta sammanhängande historier. Under loppet av barnets första levnadsår har bebisen störst nytta av bilderböcker och känna-på-böcker. Böcker med klara färger, stora motiv och former som de känner igen. När bebisen fyller ett år, börjar den bli intresserad av pekböcker, där barnet kan känna igen saker och öva sig på ord och uttal. När ni läser dessa historier tillsammans, styrker du ditt barns språkliga utveckling. Barnet lär sig att lyssna och lär sig ord och sammanhang. Du hittar böcker till barn på 1 år här i kategorien.

3 titlar
av Stina Wirsén
Kartonnage, 2008
Språk: Svenska
Pris 75,00 kr
info-iconMedlemspris 55 kr.
Förlagets pris 89,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
av
, 2015
Språk: Svenska
Pris 79,00 kr
info-iconMedlemspris 59 kr.
Förlagets pris 79,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 3-6 vardagar
av Max Velthuijs
, 2002
Språk: Svenska
Pris 100,00 kr
info-iconMedlemspris 65 kr.
Förlagets pris 109,00 kr.
Se mer
Skickas inom Skickas inom 1-4 vardagar
Beskrivning

Böcker till barn 1 år

När ditt barn närmar sig två år börjar de kunna följa med i en handling. Nu börjar det bli riktigt kul att läsa högt och bläddra i böcker. Det är ett stort plus med historier som barnen kan känna igen från sin egen vardag: andra barn som borstar tänderna, barn som ska tvätta händerna, badar, äter middag osv. osv. När ni läser tillsammans finns det tid och ro att prata och berätta. Språket utvecklar sig mest när det bli använt. Därför är det viktigt att läsa tillsammans med sitt barn. Du lär samtidigt ditt barn att förstå världen och hur man agerar i den. Om du vill bidra till att ditt barn tycker om att läsa i framtiden, så är det en bra idé att börja tidigt. Barn minns och härmar sina föräldrars handlingar. Om ni kan skapa några mysiga stunder tillsammans med böcker som utgångspunkt redan när barnet är litet, så kommer barnet ta det med sig och lära sig att älska böcker i framtiden. Se till att det alltid finns spännande böcker i bokhyllan, som motiverar barnet att läsa om och om igen. Här hos Plusbok hittar du allt från bra, klassiska barnböcker till helt nyutgivna. Här finns alltid spännande nya böcker till ditt barn. Hitta böcker till din baby på 1 år här i kategorin.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!