Bli Medlem Returböcker Kundservice

BOKREA 2020

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Veckans topp 3

Veckans Topp 3 – vecka 51

Av  Robin Oldberg , den 18 december 2017

Med julafton hägrandes precis runt hörnet så tänkte vi här plocka fram tre aktuella böcker som du kan njuta av under julledigheten. Nora Roberts, Lars Norén och Star Wars – der är dags för Veckans Topp 3!

Vi hoppas att nu under julen får tid till att ta det lunt och spendera tid med era familjer och vänner – och förhoppningsvis en och annan god bok. I Veckans Topp 3 hittar du både intergalaktisk information, svenskt svårmod och en bok innehållande både romantik och spänning.

Nora Roberts är tillbaka med en ny bok. I boken ”Kidnapparen” rör sig Roberts mot ett mörkare och mer komplext berättande, med strålande resultat! Med premiären av den nya Star Wars filmen aktuell i minnet, så innehåller givetvis denna veckas topp tre en bok om Star Wars. För dig som älskar Star Wars universum så kan du nu njuta av ett bildlexikon som ger dig full koll på den nya Star Wars filmen – Star Wars: The Last Jedi! ”Fragment II” är Lars Noréns andra del i hans samtidsskildring. Noréns dramatiska, relationsproblematiskt orienterade verk har blivit en ikonisk bild även internationell eftersom det målar upp det svenska svår- och vemodet på ett galant vis.

Veckans Topp 3 – vecka 51

1. Kidnapparen, av Nora Roberts

Nora Roberts, eller Eleanor Marie Robertson som hon egentligen heter, har skrivit över 210 romantiska romaner. Hon har skrivit romaner under flera pseudonymer, bland annat J.D Robb, Sarah Hardesty och Jill March, och hon var den första författaren att bli invald i Romance Writers of Americas Hall of Fame. Hennes romaner har sammanlagt legat på The New York Times Best Seller list i 861 veckor – där 176 veckor innehar förstaplatsen.

av Nora Roberts
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 141 kr.
  ( 239,00 kr. )
Kidnapparen , av Nora Roberts
Beskrivning:
Tonåriga Alice Bodine är trött på alla krav som hennes omhuldande familj ställer och på att ständigt jämföras med sin perfekta syster Maureen. På systerns bröllopsdag rymmer hon från familjens gård för att prova på ett liv i frihet. Två år senare återvänder hon ångerfull till sina hemtrakter. Men på vägen hem blir hon kidnappad och bortförd, och förlorar allt hopp om att någonsin återse sin familj igen.

Tjugofem år har gått. Maureen lever tillsammans med man och tre barn ett gott liv på familjens gård, men saknaden efter Alice och frågorna kring hennes försvinnande är ständigt närvarande. En dag hittas en medtagen och svårt misshandlad kvinna vid sidan av vägen. Kvinnan förs till sjukhus och visar sig vara den försvunna Alice. Nu börjar hennes långa väg till tillfrisknande, acceptans, läkande och förlåtelse. Samtidigt är hennes kidnappare på fri fot.

2. Fragment II, av Lars Norén

Lars Norén är förmodligen vår största nutida dramatiker. Han hat skrivit för teater, radio och tv, och varit regissör vid Dramaten, konstnärlig ledare vid Riksteatern och konstnärlig ledare för Folkteatern i Göteborg. Han har utgivit lyrik i form av poesi och prosa, samt en självbiografi baserad på hans egna dagboksanteckningar.

av Lars Norén
Häftad, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 163 kr.
  ( 249,00 kr. )
Fragment II , av Lars Norén
Beskrivning:
Det viktigaste i mitt liv har varit det oavslutade, det
flyktiga, tillfälliga – allt det som jag varit medveten om
att jag inte har lagt märke till
Man måste finna sig i att vara en sökande när man inte blev
en funnen
Nej, vi är inte i världen, vi är världen
Vi, de sena, som kommer sist är de som först anländer
till en allt igenom förändrad värld

Fragment II är Lars Noréns nya samling av textfragment. Den första kom 2015. Senast har han gett ut diktsamlingen Stoft och dagboksvolymen En dramatikers dagbok 20132015 (2016) samt prosaverket Efterlämnat (2017).

3. Star Wars. The Last Jedi: det kompletta bildlexikonet

Med en ny Star Wars film i kölvattnet så finns nu chansen att gotta ner sig ordentligt i den nya filmen. I denna bok har du chans att lära dig allt om filmens karaktärer, planeter, kläder, vapen, farkoster, märkliga varelser och mycket annat. Den första Star Wars filmen – Stjärnornas Krig – hade premiär i Sverige 1977 och är än idag en av de mest välkända och hyllade filmserier någonsin.

av
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 109 kr.
  ( 179,00 kr. )
Star Wars. The Last Jedi : det kompletta bildlexikonet , av
Beskrivning:
Få full koll på alla karaktärer, platser och farkoster i Star Wars: The Last Jedi!
I det här kompletta bildlexikonet om filmen får du bland annat upptäcka Ahch-Tos glömda ruiner, det märkliga djurlivet på ön där Luke befinner sig och Cantonicas kapplöpningsfathierer.
Du får också lära dig mer om de mörka tunnlarna i gruvbasen på Crait, hemligheterna i det första jeditemplet, kasinot i lyxiga Canto Bight och mycket mer!
Med hjälp av bilder från filmen och tydliga texter får du koll på allt från små detaljer till hela planeter. Här finns uppslag om de olika karaktärerna, om deras kläder och speciella vapen, om mäktiga farkoster och stridsapparater, märkliga varelser, förunderliga landskap och små, små detaljer som du annars skulle missa.
Detta är det officiella Star Wars-lexikonet som hör till filmen The Last Jedi.

 

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!