Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp-5 - augusti

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Veckans topp 3

Veckans Topp 3 – vecka 50

Av  Robin Oldberg , den 11 december 2017

Denna veckan bjuder på en blandad samling av böcker – En väldigt aktuell bok om utsatthet och sexuella övergrepp, en deckare där mardrömmar förverkligas, och en kokbok med enkla lågkolhydratsrecept. Läs Veckans Topp 3!

Julens dörr står på glänt – har du köpt alla julklappar ännu? Om du är färdig med julklappshandeln så kan du nu börja fokusera på dig själv, och om du inte är färdig ännu så kanske du kan hitta den sista julklappen här. I boken Me too: Så går vi vidare - röster, redskap och råd är det samlat historier från både namnkunniga till anonyma. Boken innehåller berättelser ur vardagen från både läkare, poliser, journalister, jämnställdhetsspecialister, politiker och medsystrar. Boken delar även med sig av råd, stöd och andra verktyg, och vänder sig till alla oavsett kön, ålder eller sexuell läggning. Om du älskar spännande (och aningen skrämmande) deckare så är Bödeln kanske något för dig? Chris Carters deckare handlar, likt många andra deckare, om seriemördare. Det som är så speciellt med denna mördare är att han mördar sina offer genom att helt enkelt skrämma livet ur dem. Offrens mardrömmar har förverkligats! Bödeln är spännande och stundtals gastkramande. För alla dem som älskar matlagning så kan kanske boken Vardagsgott hjälpa dig i din kamp mot vardagsmatstristessen. Boken innehåller 52 lågkolhydratsrecept som både är lättlagade och prisvärda.

Veckans Topp 3 – vecka 50

1. Me too

Me too är en samtidsdiskussion – förd i bokform. Skapad från hashtaggen – #metoo – kommer här berättelser från människors liv, om hur de har utsatts för sexuellt ofredande och övergrepp. Syftet med boken är att belysa och hålla debatten vid liv för att på så sätt skapa en förändring i samhället. I Me too får du ta del av någonting som har berört de allra flesta, oavsett vidden av utsatthet och om du själv har drabbats.

av
Danskt band, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 134 kr.
  ( 219,00 kr. )
me too : så går vi vidare - röster, redskap och råd , av
Beskrivning:
#metoo Så går vi vidare är ett samtidsdokument över en rörelse som sällan skådats i Sverige och världen. Bokens syfte är att hålla debatten vid liv och även inkludera grupper som inte känt att rörelsen handlar om dem. Me too berör oss alla oavsett om man själv drabbats och oavsett vidden och graden av utsatthet. Tystnaden har fått råda tillräckligt länge. I årets viktigaste bok tar vi samtalet om sexuella övergrepp och sexuellt våld vidare med tips på var man kan få stöd, råd och verktyg. Boken vänder sig till alla oavsett kön, bakgrund, ålder, sexuell läggning. 
Alexandra Pascalidou är huvudredaktör för denna antologi som samlar starka röster från namnkunniga till anonyma, från läkare till poliser, jurister, jämställdhetsspecialister, politiker och medsystrars berättelser ur vardagen.
En heltäckande antologi som samlar en historisk tid mellan två pärmar.
BTJ

2. Bödeln, av Chris Carter

Den mångfacetterade Chris Carter har gjort allt från att vända burgare och rocka loss med ett glamrockband, till att tillhöra en manlig grupp av exotiska dansare och arbeta som kriminalpsykolog. Efter musikkarriären bestämde sig Carter för att bli författare och nu har han tagit bokvärlden med storm. Hans böcker är våldsamma psykologiska thrillers med kriminaldetektiven Robert Hunter som den manliga protagonisten.

av Chris Carter
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 155 kr.
  ( 259,00 kr. )
Bödeln , av Chris Carter
Beskrivning:
BÖDELN av Chris Carter är en iskall historia om en hänsynslös mördare som verkar kunna läsa offrens tankar.

När en präst hittas mördad på trappan till altaret, i en kyrka i Los Angeles, tror polisen först att det rör sig om ett rituellt mord. Siffran 3 står skriven med blod på offrets bröst. Men snart upptäcks fler mordoffer, och kriminaltekniker Robert Hunter får överväga andra möjligheter. Gemensamt för alla personerna är att de mördats på det sätt som de var mest rädda för – men hur kan mördaren veta det? Hunter inser snart att han är på jakt efter en sadistisk mördare som verkar veta vad hans offer tänker, och som inte skyr något för att uppnå sina mål.

Chris Carter har med sin bakgrund inom rättspsykologi en förmåga att göra sina mördare extra spännande. En bok du inte kan lägga ifrån dig!

3. Vardagsgott, Anne Aobadia

Anne Aobadia är dagstidningsjournalisten som skolade om sig till matjournalist. Efter att Anne Aobadia erbjudits att starta ett nytt magasin om just sambandet mellan mat och hälsa, där ett tydligt fokus låg på just LCHF, upptäckte hon lågkolhydratvärlden. Eftersom hon nu var chefredaktör så bestämde sig Aobadia för att leva som hon lärde. Efter att hennes magasin lades ner i 2013 så bestämde sig Anne för att skriva sin första bok, en bok om just LCHF. På så sätt kom Anne Aobadia in i bokbranschen.

av Anne Aobadia
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 152 kr.
  ( 209,00 kr. )
Vardagsgott : läcker mat utan socker, gluten och krångel , av Anne Aobadia
Beskrivning:
Så galet gott! Ja, så ska det smaka när du bjuder på mat ur Vardagsgott! . Uppföljaren till Matkärlek och Mera matkärlek är maxad med snabb, god och enkel vardagsmat.
Här bjuder Anne Aobadia på 52 av sina bästa lågkolhydratrecept både gamla godingar och helt nya favoriter. Det är smarta och prisvärda vardagsrätter med mycket matkärlek. Middagar, som gör hela familjen glad, tack vare härliga smaker och minimal insats i köket.I Vardagsgott! ingår idel pålitliga råvaror som smör, ägg, köttfärs, fisk, kyckling och fräscha grönsaker. Inget krångel! För det ska vara enkelt att förgylla sin vardag.Recepten är dessutom fria från socker, gluten och onödiga tillsatser. En riktigt nyttig bonus!

 

Mest populära

Läs i rätt ordning - Anders Roslund


12 boktips till semestern


Månadens topp 5 - augusti


Läs i rätt ordning - Anders Gustafson och Johan Kant


Läs i rätt ordning - Tess Gerritsen


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!