Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage114
blogImage114

Veckans Topp 3 – vecka 50

Denna veckan bjuder på en blandad samling av böcker – En väldigt aktuell bok om utsatthet och sexuella övergrepp, en deckare där mardrömmar förverkligas, och en kokbok med enkla lågkolhydratsrecept. Läs Veckans Topp 3!

av

den 11. december 2017

Julens dörr står på glänt – har du köpt alla julklappar ännu? Om du är färdig med julklappshandeln så kan du nu börja fokusera på dig själv, och om du inte är färdig ännu så kanske du kan hitta den sista julklappen här. I boken Me too: Så går vi vidare - röster, redskap och råd är det samlat historier från både namnkunniga till anonyma. Boken innehåller berättelser ur vardagen från både läkare, poliser, journalister, jämnställdhetsspecialister, politiker och medsystrar. Boken delar även med sig av råd, stöd och andra verktyg, och vänder sig till alla oavsett kön, ålder eller sexuell läggning. Om du älskar spännande (och aningen skrämmande) deckare så är Bödeln kanske något för dig? Chris Carters deckare handlar, likt många andra deckare, om seriemördare. Det som är så speciellt med denna mördare är att han mördar sina offer genom att helt enkelt skrämma livet ur dem. Offrens mardrömmar har förverkligats! Bödeln är spännande och stundtals gastkramande. För alla dem som älskar matlagning så kan kanske boken Vardagsgott hjälpa dig i din kamp mot vardagsmatstristessen. Boken innehåller 52 lågkolhydratsrecept som både är lättlagade och prisvärda.

Veckans Topp 3 – vecka 50

1. Me too

Me too är en samtidsdiskussion – förd i bokform. Skapad från hashtaggen – #metoo – kommer här berättelser från människors liv, om hur de har utsatts för sexuellt ofredande och övergrepp. Syftet med boken är att belysa och hålla debatten vid liv för att på så sätt skapa en förändring i samhället. I Me too får du ta del av någonting som har berört de allra flesta, oavsett vidden av utsatthet och om du själv har drabbats.

me too : Så går vi vidare - Röster, redskap och råd

Häftad

Vårt normalpris
213,00 kr
Medlemspris
163,00 kr

2. Bödeln, av Chris Carter

Den mångfacetterade Chris Carter har gjort allt från att vända burgare och rocka loss med ett glamrockband, till att tillhöra en manlig grupp av exotiska dansare och arbeta som kriminalpsykolog. Efter musikkarriären bestämde sig Carter för att bli författare och nu har han tagit bokvärlden med storm. Hans böcker är våldsamma psykologiska thrillers med kriminaldetektiven Robert Hunter som den manliga protagonisten.

Bödeln

Chris Carter

Hardcover

Vårt normalpris
241,00 kr
Medlemspris
191,00 kr

3. Vardagsgott, Anne Aobadia

Anne Aobadia är dagstidningsjournalisten som skolade om sig till matjournalist. Efter att Anne Aobadia erbjudits att starta ett nytt magasin om just sambandet mellan mat och hälsa, där ett tydligt fokus låg på just LCHF, upptäckte hon lågkolhydratvärlden. Eftersom hon nu var chefredaktör så bestämde sig Aobadia för att leva som hon lärde. Efter att hennes magasin lades ner i 2013 så bestämde sig Anne för att skriva sin första bok, en bok om just LCHF. På så sätt kom Anne Aobadia in i bokbranschen.

Vardagsgott!

Anne Aobadia

Hardcover

Vårt normalpris
155,00 kr
Medlemspris
120,00 kr

 


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar