Bli Medlem Returböcker Kundservice

JULKLAPPAR

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Veckans topp 3

Veckans Topp 3 – vecka 48

Av  Robin Oldberg , den 29 november 2017

Vill du ta en paus ifrån julklappsjakten? Om du älskar fotboll, romantiska feel-good böcker eller hälsosamma kokböcker så är detta din vecka – nu är Veckans Topp 3 här igen!

En ny bok från succéförfattaren Fredrik Backman, en bok om Zlatan och hans bravader, och en kokbok om hur du kan äta dig friskare. En man som heter Ove gjorde stor succé både som bok och som film – filmen blev bland annat nominerad för en Oscar! Nu är författaren Fredrik Backman tillbaka med en ny bok. Ditt livs affär är en magisk julhistoria om vad tiden vi har på jorden egentligen är värd – och vad det egentligen är som vi vill lämna efter oss. Det är den perfekta historien för att komma i julstämning! Boken Den läkande maten, skriven av Cecilia Nisbet Nilsson, lär oss att äta hälsosammare för att på så sätt undvika inflammationer, allergier och autoimmuna sjukdomar. Till sist så har vi en uppdaterad bok om vår svenska superstjärna Zlatan Ibrahimovic. I hyllningsboken ZLATAN: HÅRDA FAKTA (Uppdaterad 2017 Edition) finns det för första gången samlat all fakta om Zlatan på ett och samma ställe. Så om du, eller någon som du känner, är Zlatan-fans så är detta boken för er.

 

Veckans Topp 3

1. Ditt livs affär, av Fredrik Backman

Fredrik Backman är en svensk författare, bloggare och skribent. Han har bland annat skrivit krönikor för tidningen Metro och han bloggade även mellan 2010 och 2015 för tidningen Magazine Café. Backmans debut som författare kom i och med att han släppte de två böckerna En man som heter Ove och Saker min son behöver veta om världen – på den samma dag. Detta gjordes i 2012, han har sedan dess hunnit släppa fyra andra böcker; Min mormor hälsar och säger förlåt (2013), Britt-Marie var här (2014), Björnstad (2016), och Vi mot er (2017). Just boken En man som heter Ove har både blivit till en scenuppsättning och en filmatisering. På scenen spekades huvudpersonen Ove av Johan Rheborg. Under våren 2015 spelades filmversionen in med Rolf Lassgård i huvudrollen. Filmen blev en stor succé och nominerades band annat för en Oscar i kategorin bästa utländska film. Den 1 december släpps Backmans sjunde bok: Ditt livs affär

 

av Fredrik Backman
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 70 kr.
  ( 109,00 kr. )
Ditt livs affär , av Fredrik Backman
Beskrivning:
DITT LIVS AFFÄR av Fredrik Backman är en magisk julhistoria om vad tiden vi har är värd, och om det vi lämnar efter oss. Natten före julafton kommer en grå kvinna gående genom sjukhuset. Hon kommer för att hämta en av dem som står på hennes lista – men vem? Den cancersjuka 5-åringen som sitter för sig själv? 20-åringen som putsar ölglas på sin favoritkrog? 45-åringen som kör genom mörkret, desperat efter något att krocka med? Ett liv måste tas, om inte ett annat ges frivilligt. Men att någon dör är inte tillräckligt, för ett liv är inte det som händer när det tar slut, utan allt det som hände före.

Författaren till En man som heter Ove bjuder på en filosofisk bok om liv och död. Om det inte räcker att bara dö, vem skulle du offra ditt liv för?

 

2. Den läkande maten, av Cecilia Nisbet Nilsson

Cecilia Nisbet Nilsson är en certifierad kostrådgivare, hälsokonsult och medicin- och vetenskapsjournalist. Hon utbildades vid Karolinska institutet samt Paleo Institute och hon har specialiserat sig inom kost för autoimmun sjukdom, inflammationer samt viktnedgång. Mycket av det som Cecilia fokuserar på i sina böcker är just kost och vetenskap ur ett evolutionärt perspektiv med uppdaterad kunskap från vår moderna tid.

 

av Cecilia Nisbet Nil...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 166 kr.
  ( 269,00 kr. )
Den läkande maten , av Cecilia Nisbet Nilsson
Beskrivning:
DEN LÄKANDE MATEN: RECEPT MOT INFLAMMATION, ALLERGI OCH AUTOIMMUNA SJUKDOMAR av Cecilia Nisbet Nilsson - en oumbärlig hälsokokbok.

Från en av författarna bakom succéboken Autoimmun kokbok: läkande paleokost kommer nu en ny bok om mat som är extra hälsosam. Cecilia Nisbet Nilsson är Lic. Kostrådgivare, hälsokonsult och medicin- och vetenskapsjournalist samt grundare av Swedish Paleo. Du kan läsa mer om hennes föreläsningar, konsultationer och hälsokost på hennes egen hemsida. Klicka här: www.swedishpaleo.se.

 

3. Zlatan: Hårda fakta (uppdaterad 2017 Edition), av Lars Nylin och Lars Sundh

Lars Nylin och Lars Sundh har samlat all Zlatan-fakta för att skapa en hård julklapp till alla fotbollsintresserade Zlatan-fans. Du hittar bland annat fakta om Zlatans dryga 680 klubbmatcher och 116 landskamper. Du hittar även statistik från alla hans matcher – bland annat alla laguppställningar, byten, mål, passningar, klubbdräkter, övergångssummor, hemmaarenor, skador, straffar och mycket mer. Självklart så finns det även en rangordning av alla Zlatans mest klassiska mål

 

av Lars Nylin, Lars S...
Danskt band, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 170 kr.
  ( 249,00 kr. )
Zlatan: Hårda fakta (Uppdaterad 2017 Edition) , av Lars Nylin, Lars Sundh
Beskrivning:
Den succéfulla boken ZLATAN: HÅRDA FAKTA av Lars Nylin och Lars Sundh finns nu i en utökad, uppdaterad version. I en slags Guinness Rekordbok med Zlatan Ibrahimovic som huvudperson får du här alla fakta om den svenska fotbollsstjärnan i hans över 700 klubbmatcher och 116 landskamper. Från laguppställningar, byten och passningar, till klubbdräkter, hemmabanor, domare och mycket mer.

ZLATAN: HÅRDA FAKTA är ett bra komplement till Zlatans egen bok Jag är Zlatan Ibrahimovic . Här rangordnas alla hans klassiska mål, här kan du läsa allt om skador, straffar, röda och gula kort och skor. I denna rikt illustrerade praktutgåva hittar du över 400 illustrationer samt massor av bilder från en storslagen karriär. Alla fakta från det senaste året i Manchester United är inkluderade. En bok du bara måste ha om du är ett sant Zlatan-fan!

 

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!