Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Veckans topp 3

Veckans topp 3 – vecka 46

Av  Robin Oldberg , den 14 november 2017

Den här veckans topp tre rekommendationer bjuder på två deckare och en bok om Norges just nu hetaste popduo. Det betyder några riktigt bra böcker – som också fungerar perfekt som julklappar! Läs mer här.

Denna vecka rekommenderar vi två riktigt heta deckare: ”Sjusiffrigt” är skriven av Anna Karolina och handlar om en misslyckad kidnappning och konsekvenserna av detta, den andra deckaren är ”Tre minuter” som är skriven av Roslund & Hellström. Boken är den sjunde i ordningen av böckerna om Evert Grens. Utöver dessa två böcker har vi också med boken "Marcus & Martinus: Vår värld", boken handlar om succéduon, tillika tvillingbröderna, Marcus och Martinus Gunnarsens bästa ögonblick från deras turnér efter att de slog igenom med låten "Elektrisk" i den norska versionen av Lilla Melodifestivalen.

Veckans topp 3

1. Sjusiffrigt

Anna Karolina Larsson är författaren som sadlade om efter 15 år som verksam polis. Med drivkraften att berätta utifrån polislivets erfarenheter började hon 2012 på Lunds Universtets Författarskola, varefter hon skrev den första delen i serien om den kvinnliga polisen Amanda. Debuten kom i och med boken ”Stöld av babian”, som nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Hennes böcker har översatts till ett flertal språk.

av Anna Karolina
Danskt band, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 26 kr.
  ( 59,00 kr. )
Sjusiffrigt , av Anna Karolina
Beskrivning:
SJUSIFFRIGT av Anna Karolina är en rafflande bok om en kidnappning som går helt fel. Carla, Julia och Nikolina är på flykt från sitt förflutna. En kväll kidnappar de en ung miljardär, och allt går enligt planerna – till lösensumman uteblir. De tre barndomsvännerna tvingas till nya brott, och hela situationen kompliceras ytterligare när miljardären hamnar på just det sjukhus där Julia är läkare. Hon faller pladask för sin patient, och plötsligt ställs vänskap och lojalitet mot attraktionens kraft.

Samtidigt är polisen i hälarna på brottslingarna, men har svårt att tro att det kan vara kvinnor som står bakom de råa brotten. SJUSIFFRIGT bjuder på en fängslande intrig, oväntade komplikationer och ett oförglömligt slut. Missa inte Anna Karolinas hårdhudade thriller!

2. Marcus & Martinus: Vår värld

Marcus & Martinus vann 2012 års Melodi Grand Prix Junior med låten "To dråper vann". De nominerades till tre priser under Spellemannprisen 2015: Årets popgrupp för albumet Hei, Årets låt för Elektrisk och Årets nykomling. År 2017 vann tvillingarna priset årets Spellemann och var då de första vinnarna under 18 år. I augusti 2017 vann de även priset Folkets Amanda för deras egna film ”Sammen om Drømmen”.

av Kirsti Kristoffers...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 134 kr.
  ( 199,00 kr. )
Marcus & Martinus : Vår värld , av Kirsti Kristoffersen
Beskrivning:
VÅR VÄRLD av Marcus och Martinus Gunnarsen är den andra boken om de framgångsrika norska sångartvillingarna. De började sjunga som 4-åringar, och blev Norges mest populära tonåringar när de vann 2012 års Melodi Grand Prix Junior med låten "To dråper vann".

Här kan du läsa om Marcus och Martinus internationella framgångar; turnéer i Europa och USA, stora som små konserter, nya sånger, TV-shower, intervjuer och mycket mer. Boken är späckad med bilder från det senaste året, både privata foton, studiobilder, behind the scenes och bilder från konserter.

Deras första bok Marcus & Martinus - Vår historia, som publicerades 2016, sålde hela 47 000 exemplar. VÅR VÄRLD är ett måste för alla Marcus & Martinus-fans.

3. Tre minuter

Den Svensk kriminalförfattarduo, bestående av journalisten Anders Roslund och kriminalvårdsdebattören Börge Hellström. Duon debuterade med kriminalromanen Odjuret 2004. Böckerna har fått stor spridning och finns översatta till mer än 30 språk. Anders har en bakgrund som reporter på SVT:s Rapport och nyhetschef på Aktuellt. 1999 startade han och blev även chef för det dagliga nyhetsprogrammet Kulturnyheterna. Börge var en av initiativtagarna till KRIS, Kriminellas Revansch I Samhället. Han är kriminalvårdsdebattör och har under många år arbetat med missbrukande och kriminella ungdomar.

av Roslund & Hellstr...
Pocket, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 28 kr.
  ( 59,00 kr. )
Tre minuter , av Roslund & Hellström
Beskrivning:
TRE MINUTER av Roslun Roslund och Hellström är en fristående fortsättning på boken Tre sekunder av samma författare. Tre år efter att han lämnades att dö är Piet Hoffmann fortfarande på flykt tillsammans med sin familj. Hans uppdrag är att infiltrera den amerikanske kokainmaffian, som han ska kämpa mot sida om sida med kriminalkommissarie Ewert Grens. Bägge sidor förväntar sig hans lojalitet, och båda är redo att döma honom till döden.

Roslund & Hellströms sjunde bok är en thriller i världsklass, där skillnaden mellan liv och död inte är mer än TRE MINUTER. Denna rafflande spänningsroman har fått lysande recensioner, precis som föregångaren, som bland annat vann International Dagger Award och hyllades av både svensk och utländsk press.

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!