Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage87
blogImage87

Veckans topp 3 – vecka 45

I november, när julen börjar närma sig, kommer det allt fler böcker. De bästa nya böckerna som utges denna vecka är skrivna av, eller handlar om; Martina Haag, Hans Rosling och MIkael Persbrandt.

av

den 06. november 2017

Den första boken denna vecka är en roman skriven av Martina Haag. "Livet går så fort. Och så långsamt" är en bok om längtan, saknad och en känsla av att inte höra till. Den andra boken är en självbiografi skriven av Hans Rosling själv, tillsammans med journalisten Fanny Härgestam. "Hur jag lärde mig att förstå världen" handlar till stora delar om vad som formade Hans Rosling till den han var, vad som fick honom att vilja undersöka och förstå den värld vi lever i, och även de möten som inspirerade och utvecklade honom. Boken "Mikael Persbrandt" är Mikael Persbrandts memoarer och är skriven av Carl-Johan Vallgren i samarbete med Persbrandt.

Veckans topp 3

Livet går så fort. Och så långsamt, av Martina Haag

Martina Haag är skådespelaren som sadlade om och började skriva vid 39 års ålder. Hon utsågs till Årets krönikör i 2005 och hon har även blivit utsedd till Årets Mama. I 2006 blev hon även utsedd till Årets Antikexpert. Martina Haags debutroman, "Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra)", utkom i 2006. Boken blev även till film där Martina själv spelade huvudrollen. Filmen blev en stor publiksuccé och hyllades av kritiker.

Livet går så fort. Och så långsamt

Martina Haag

Hardcover

Vårt normalpris
205,00 kr
Medlemspris
171,00 kr

Hur jag lärde mig förstå världen, av Hans Rosling & Fanny Härgestam

Hans Rosling var framför allt känd som en av initiativtagarna till Läkare utan gränsers Sverigesektion, för sitt arbete med stiftelsen Gapminder och för sina pedagogiska och folkbildande föredrag om global hälsa. En av Roslings mest kända teorier var den förutspådda minskningen av antal barn per kvinna i världen. Han förutspådde att befolkningstillväxten kommer att ta slut cirka 2050 då jordens befolkning planar ut på drygt 11 miljoner människor, förutsatt att världens ledare fortsätter att bekämpa fattigdomen för de två miljarder fattigaste. Fanny Härgestam är frilansjournalist och baserad i Paris. Hon har ett speciellt fokus på just Frankrike och Nordafrika. Tidigare arbetsgivare är bl.a. Sveriges Television och Sveriges Radio och hin har föreläst för bl.la Sveriges Riksdag och Utrikespolitiska Institutet.

Hur jag lärde mig förstå världen

Fanny Härgestam, Hans Rosling

Hardcover

Vårt normalpris
269,00 kr
Medlemspris
219,00 kr

Mikael Persbrandt, av Carl-Johan Vallgren

Carl-Johan Vallgren har skrivit åtta romaner, en novellsamling och en essäbok. Han största publika framgång kom i och med boken "Den vidunderliga kärlekens historia" från 2002, då boken vann Augustpriset. Vallgrens böcker är översatta till 25 språk och har nått framgång i länder som Tyskland, Italien, Spanien och Ryssland. Vallgren är även musiker och har varierat musikstilar melland satirisk kabaré och modern rock.

Mikael Persbrandt : så som jag minns det

Carl-Johan Vallgren

Hardcover

Vårt normalpris
242,00 kr
Medlemspris
192,00 kr

 


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar