Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Veckans topp 3

Veckans topp 3 - vecka 42

Av  Robin Oldberg , den 16 oktober 2017

Nu har hösten verkligen gjort sig till känna – löven ligger i drivor och höstmörkret drar allt snabbare in över landet. Det är nu som man kan passa på att söka skydd i en riktigt bra bok.

Om ni vill komma undan mörkret och hösten regn och rusk, bara för en liten stund, då kan vi tipsa er om denna veckas topp 3. De kommande böckerna denna vecka är "Det tyska huset" av Arnaldur Indridason, "Allt eller inget" av Simona Arhnstedt och "Happy food: om hur mat och lycka hänger ihop" av Niklas Ekstedt och Henrik Ennart. "Det tyska huset" utspelar sig på Island under andra världskriget. En handelsresande har hittats mördad och spåren leder snabbt till de många amerikanska soldaterna som befinner sig på Island. Simona Arhnstedts nya bok handlar om moderna kvinnor, het passion och omöjliga kroppsideal där intrigen drivs framåt av romantiken, samtidigt som det det allvarliga blandas med humor och värme. I "Happy food" får vi lära oss om hur folksjukdomen psykisk ohälsa hänger tätt samman med västerländsk matlagning. Boken är både pedagogisk och underhållande, och understöds av den allra senaste medicinska forskningen.

Veckans topp 3 - vecka 42

"Det tyska huset" av Arnaldur Indridason

Arnaludur Indridason är en isländsk författare och journalist. Hans stora genombrott kom med hans fjärde deckare, "Glasbruket". Framgången med boken gjorde att han kunde ägna sig åt författandet på heltid. Boken belönades i 2002 med Glasnyckeln för Nordens bästa kriminalroman, han följde upp detta med att mottaga priset året efter och blev därmd den första att mottaga priset två år i rad. Indridason har även mottog även brittiska The Golden Dagger i 2005.

av Arnaldur Indridaso...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 157 kr.
  ( 239,00 kr. )
Det tyska huset , av Arnaldur Indridason
Beskrivning:
En handelsresande har hittats mördad i en liten lägenhet i Reykjavik, skjuten i huvudet med pistol. Polisen drar snabbt slutsatsen att det rör sig om en förövare bland de många amerikanska soldater som staden kryllar av den här sommaren 1941. Soldaterna är strategiskt placerade på Island för att säkra det nordamerikanska luftrummet. De ställer också till med en hel del besvär, särskilt de som skaffar sig en isländsk fästmö under vistelsen. Mordfallet hamnar på isländske kriminalinspektören Konrad Flovents bord och eftersom han är den ende kriminalinspektören i Reykjavik tvingas han begära hjälp utifrån. Han träffar en ung kanadensare av isländsk härkomst, Thorson, som är helt oerfaren när det gäller mordutredningar, men som talar både engelska och isländska. Tillsammans ger de sig ut på jakt efter mördaren.

"Allt eller inget" av Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt är en licenserad psykolog, tränad inom kognitiv behandlingsterapi, och en skandinaviskt bästsäljande författare. Ahrnstedt visste reda i unga år att hon ville skriva, men det tog lång tid innan hon visste vad hon ville skriva om. En dag "klickade" det bara för henne, hon skulle skriva om det som hon själv älskade att läsa; romantiska romaner. Där och då föddes Sveriges första romanceroman. År 2014 kom den första boken i en romanceserie som utspelar sig i nutiden, med moderna och starka kvinnor i centrum: En enda natt, En enda hemlighet och En enda risk. Just "Allt eller inget" är fristående från denna trilogi.

av Simona Ahrnstedt
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 149 kr.
  ( 219,00 kr. )
Allt eller inget , av Simona Ahrnstedt
Beskrivning:
Lexia Vikander är copywriter på en reklambyrå och älskar sitt arbete. Ändå känns det som om hon inte riktigt passar in. I reklamvärlden är alla kvinnor pinnsmala och kalorifixerade. Alla utom hon. Dessutom är det stökigt på jobbet. En ny ägare har tagit över, och ryktet säger att många ska få sparken.För att trösta sig sitter Lexia i en bar och dricker alldeles för många rosa drinkar. Ingen flirtar med henne, och hon känner sig misslyckad. Men plötsligt sitter han bredvid henne, den snyggaste man hon kan tänka sig.Adam Nylund är en hård man. Han är värstingen från förorten som blev vd och är känd för sin hänsynslösa stil. Han har kommit till Stockholm för att rensa upp på bolagets nyinköpta reklambyra. Egentligen fokuserar han enbart på arbete, men kvinnan på barstolen intill väcker hans intresse. I alla fall tills hon fyllekysser honom och sedan kräks på hans skor.
På måndag morgon möts de igen. Lexia och hennes nya chef: Adam.
Allt eller inget är en underhållande roman om moderna kvinnor, het passion och omöjliga kroppsideal.

"Happy food: om hur mat och lycka hänger ihop" av Niklas Ekstedt & Henrik Ennart

Niklas Ekstedt och Henrik Ennart är båda framgångsrika inom sina respektive fält. Niklas Ekstedt är en välmeriterad kock med en Michelinestjärna i bakfickan, och han syns även regelbundet i TV rutan. Henrik Ennart är professor inom hälsa, medicin, livsmedel och åldrande. Tillsammans har de nu skrivit denna bok – om hur maten påverkar vår psykiska hälsa.

av Niklas Ekstedt, He...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 123 kr.
  ( 209,00 kr. )
Happy food : om hur mat och lycka hänger ihop , av Niklas Ekstedt, Henrik Ennart
Beskrivning:
Epidemin av psykisk ohälsa är en folksjukdom som hänger tätt samman med västerländsk matlagning. I Happy Food ser vi hur det mentala välmåendet går att påverka hemma i köket.
I denna bok guidas läsaren pedagogiskt och underhållande genom den allra senaste medicinska forskningen. Där andra böcker slutar i tarmen, börjar Niklas Ekstedts och Henrik Ennarts revolutionerande exposé just där, eftersom där finns fler nervceller än någon annanstans utanför hjärnan.
Happy Food är en kompanjon i vardagen även utanför köket med handfasta och inspirerande råd. Ennart och Ekstedt navigerar elegant mellan allt från må bra-shoten att starta dagen med och den perfekta antiinflammatoriska burgaren till super-rödbetsjuicen som även fungerar som viagra.

 

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!