Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

nyheter. boklista

Veckans Topp 3 – vecka 15

Av  Robin Oldberg , den 9 april 2018

Så här när våren börjar göra sig påmind passar det perekt att låta sig inspireras i bokjakten. I Veckans Topp 3 hittar du allt från Joakim Lundells nya bok till den sanna historien om hunden Gobi. Läs vidare här.

Veckans Topp 3 är här igen – perfekt till den annalkande våren, solen och värmen. Därför kan det vara ett bra tillfälle att börja komma igång med läsningen igen – för vem älskar inte att sitta ute i solen och läsa? Joakim Lundells första bok ”Monster” blev snabbt en succé. Nu kommer en uppföljare som tar vid där den första boken slutade. I denna bok berättar han om hur det är att leva med diagnoserna Aspergers syndrom och ADD.

Denna vecka hittar du även Jenny Colgans ”Den lilla bokhandeln runt hörnet” i pocket. Om du letar efter en varm, romantisk, rolig och underhållande bok så är detta definitivt något för dig. Häng med Nina till de skotska högländerna, där hon upptäcker att verkligheten är något helt annat än vad hon kunnat föreställa sig. Veckans sista bok utkommer först den 12 april. Boken handlar om ett osannolikt möte melland Dion Leonard och hundvalpen Gobi. Och hur de tillsammans tog sig igenom en nästan 25 mil lång resa genom Gobiöknen.

Veckans Topp 3

 

1. Du är inte ensam, av Joakim Lundell

av Joakim Lundell, Le...
Kartonnage, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 146 kr.
  ( 219,00 kr. )
Du är inte ensam , av Joakim Lundell, Leif Eriksson, Martin Svensson
Beskrivning:
Joakim Lundells självbiografi Monster blev en av förra årets mest sålda och uppmärksammade böcker. Nu är Sveriges största "influencer" tillbaka med den självklara uppföljaren, Du är inte ensam , som tar vid där den förra boken slutade.
Om Joakim Lundell i Monster gjorde upp med barndomsåren och sin mamma, så berättar han i den nya boken för första gången om hur det är att leva med diagnoserna Aspergers syndrom och ADD.
Vi får följa med bakom kamerorna under "pranksen" i de egna YouTube-kanalerna och under "reality-tv" -inspelningarna - på inställda bröllopsresor, på storbråk med cheferna för ett av Sveriges största medieimperier - och under Joakims många och plötsliga infall som ibland leder rakt ner i avgrunden.
Men här växer det också fram en berättelse om hur Joakim och frun Jonna Lundell, under en tid då de båda är skuldsatta och arbetslösa, bestämmer sig för att bli större och mer inflytelserika än Sveriges samtliga tv-produktionsbolag och hur de mot alla odds faktiskt lyckas med det.
JOAKIM LUNDELL (f. 1985) är en av Sveriges mest populära YouTube-personligheter och en framgångsrik musikartist, producent och DJ.
LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON är båda författare till en rad böcker i olika genrer. De började skriva tillsammans 2010 och arbetar nu med flera gemensamma bokprojekt.
Ur Du är inte ensam :
"Jag anpassade mig och accepterade att jag var ett slödder."
"I början handlade det inte så mycket om att tjäna pengar på bloggen utan mer om att ha något att fokusera på så att jag inte skulle ta mitt liv." 
"Att jag blivit så framgångsrik beror på sätt och vis på att jag gjort så många misstag." 
"Jag hamnade i tittarnas våld och blev deras gisslan." 
"Jag hatar när folk kastar skit på mig bara för att de förlorat sin väg i livet, för det gör att jag för en stund också förlorar min väg."

 

2. Den lilla bokhandeln runt hörnet, av Jenny Colgan

av Jenny Colgan
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 96 kr.
  ( 239,00 kr. )
Den lilla bokhandeln runt hörnet , av Jenny Colgan
Beskrivning:
Jenny Colgan är tillbaka med en ny oemotståndlig hjältinna
Nina Redmond älskar böcker. Att para ihop rätt bok med rätt läsare är hennes passion. Men när stadens bibliotek lägger ner står hon plötsligt utan jobb. Med bilen full av övergivna böcker vet hon inte vad hon ska ta sig för. Efter ett möte med en karriärcoach får hon en idé. Hon ska starta en egen bokhandel, på hjul! Hon hittar den perfekta lilla varubussen i en annons. Det är bara ett problem hon måste flytta till Skottland.
Fast besluten att leva ut sina drömmar, och med styrkan hos sina romanhjältinnor Katniss Everdeen och Elizabeth Bennet i ryggen, tar hon steget ut i det okända. Hon lyckas förvandla den gamla bussen till en rullande bokhandel och ger sig ut i grannskapet, men att locka till sig de svårflirtade skottarna blir inte lika lätt som hon först trott. Hon får möta en mängd människor som både förgyller och förpestar hennes tillvaro, exempelvis den barske bonden Lennox och den charmige tågkonduktören Marek.

 

3. Gobi: den sanna historien om en liten hunds långa resa, av Dion Leonard

av Dion Leonard
, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 162 kr.
  ( 229,00 kr. )
Gobi : Den sanna historien om en liten hunds långa resa , av Dion Leonard
Beskrivning:
När ultralöparen Dion Leonard deltog i ett lopp tvärs igenom Gobiöknen korsades hans väg av en rufsig liten hundvalp. Valpen, som fick namnet Gobi, visade snart att längden på benen inte har lika stor betydelse som storleken på hjärtat. Steg för steg följde hon Leonard på den nästan 25 mil långa resan. Hon fick sova i hans tält, dricka hans vatten, äta hans mat, och när de korsade floder bar han henne i famnen. Under resans gång insåg Leonard att det inte spelade någon roll om han kom först över mållinjen eller inte, bara Gobi mådde bra. Det här är den otroliga berättelsen om två osannolika vänner: om hopp, uthållighet och det faktum att hunden bevisligen är människans allra bästa vän.
"Leonard och Gobis historia representerar kraften i människor som arbetar tillsammans och den djupgående samhörighet som är möjlig mellan en man och hans hund."
- Publishers weekly
---
DION LEONARD kommer från Australien men bor i Edinburgh. Han har sprungit några av världens tuffaste ultralopp, bland annat genom Sahara och Kalahari. Det här är hans första bok.

 

 

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!