Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Boknyheter

Veckans topp 3

Av  Robin Oldberg , den 5 oktober 2017

Ibland kan man behöva lite bokinspiration – det är därför som vi försöker tipsa om nya böcker, eller nyutgåvor, som kan vara intressanta för just dig. Veckans topp 3 innehåller spänning, information och magi.

Om du är intresserade av deckare, informationsböcker eller bara vill ha en nostalgisk kick – då är det här din vecka!

I veckans topp 3 tipsar vi först och främst om den evigt bästsäljande författaren David Baldacci och hans nya bok `Landsförrädaren´. I `Landsförrädaren´ får vi återigen stifta bekantskap med militärutredaren John Puller. I veckans andra bok, `Hormonbibeln 2.0´, kan man lära sig om östrogendominans, ofrivillig barnlöshet och andra problem och saker som har med den kvinnliga kroppens hormonbalans att göra. Kanske kan du lära dig något nytt om din kropp – eller kanske till och med förbättra ditt välbefinnande! Om du fortfarande drömmer om att få ett brev från Hogwarts (precis som jag), eller helt enkelt vill dela magin med dina barn eller barnbarn – då kanske nyutgåvan av `Harry Potter och fången från Azkaban´ kan intressera dig.

 

1. Landsförrädaren av David Baldacci

David Baldacci har rönt stora framgångar med sina spänningsromaner. Hans säregna karaktärer och med en bra balans av spänning har han lyckats med att nå bästsäljarlistan med alla sina 34 vuxennoveller. Baldacci har arbetat som jurist i Washington, men började faktiskt att skriva redan som en ung pojke, sedan hans mor gav honom ett randigt anteckningsblock så att han kunde skriva sina historier. Baldacci har också tackat sin mor för detta och uttalat sig om att det var hon som var gnistan till hans skrivkarriär. 


av David Baldacci
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 144 kr.
  ( 239,00 kr. )
Landsförrädaren , av David Baldacci
Beskrivning:
Det är ett fängelse olikt alla andra, med ett säkerhetssystem utöver det vanliga och militärens hårda disciplinregler.
Ingen av fångarna har ens tänkt tanken på attrymma. Alla trodde att det var omöjligt. Fram tills nu.John Pullers äldre bror Robert är dömd för landsförräderi.Hans oförklarliga rymning från fängelset har gjorthonom till landets mest eftersökta brottsling. Vita husetser John Puller som länken till att finna Robert. Men Pullerupptäcker snart att hans bror är jagad av någon sominte vill fånga honom levande. Puller tvingas dessutomatt samarbeta med en annan agent som verkar ha en heltegen agenda.
De blir allt mer involverade i fallet, och Puller hittarmärkliga detaljer om sin brors dom. Och det verkar somatt någon är villig att göra vad som helst för att sanningeninte ska komma fram. Pullers förmåga som utredare sättsverkligen på prov, och han kanske inte är tillräckligt skicklig för att rädda sin bror eller ens sig själv.
Landsförrädaren är den tredje delen i Baldaccis serie om den amerikanska arméns utredare John Puller.

2. Hormonbibeln 2.0: för kvinnor genom hela livet av Martina Johansson

Martina Johansson fick stor uppmärksamhet för sin första bok Hormonbibeln: Hormonoptimering för den moderna människan. Martina är utbildad civilingenjör inom bioteknik och biofysik. Hon har även författat flera böcker. Med Hormonbibeln kan du som kvinna både lära dig om din kropp, samt förbättra din hälsa genom de tips som kan fås.

av Martina Johansson
Häftad, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 144 kr.
  ( 219,00 kr. )
Hormonbibeln 2,0 : för kvinnor genom hela livet , av Martina Johansson
Beskrivning:
`Hormonbibeln 2.0: för kvinnor genom hela livet´ av Martina Johansson är uppföljaren till Hormonbibeln: Hormonoptimering för den moderna människan.
I 2014 kom Martina Johansson ut med boken Hormonbibeln: Hormonoptimering för den moderna människan. Boken blev uppmärksammad efterso den synliggjorde många människor okunskap om hormoner och i synnerhet de kvinnliga hormonerna.
Martina har nu baserat sin nya bok på detta. Hormonbibeln 2.0 är inriktad på kvinnliga hormoner och hur det påverkar vårt välbefinnande och hälsa. Boken skildrar olika tillstånd och metoder för att uppnå en optimal hormonbalans, i boken får du bland annat svar på: 
- Vad är naturligt och vad är onaturligt när det kommer till hormonsvängningar och menstruationer?
- Varför blir vissa gravida med en gång medan andra får kämpa i flera år?
- Vad finns det för alternativ till hormonella preventivmedel?
- Finns det hormonpreparat som är bra, eller är alla farliga?
Om författaren:
Martina Johansson är civilingenjör inom bioteknik och biofysik från Chalmers och har alltid jobbat
med forskning på olika sätt. Just nu arbetar hon som scientific editor. Martina har tidigare skrivit
tre böcker kring hormoner och hälsa.

3. Harry Potter och fången från Azkaban av J.K Rowling

J.K Rowling behöver inte någon större introduktion. Författaren till "Harry Potter"-serien har ju trots allt mottagit flertalet priser och nomineringar, sålt över 400 miljoner exemplar och så har hennes böcker även blivit filmer. Om ni är intresserade av att läsa annat från J.K Rowling så kan vi tipsa om böckerna `Den tomma stolen´, `Gökens rop´, `Silkesmasken´ och `Karriär i ondska´. De tre senare titlarna har hon skrivit under pseudonymen Robert Galbraith.

av J. K. Rowling
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 197 kr.
  ( 289,00 kr. )
Harry Potter och fången från Azkaban , av J. K. Rowling
Beskrivning:
De fantastiska, och makalöst framgångsrika, böckerna om Harry Potter har sålt i hundratals miljoner exemplar världen över. Den föräldralöse pojken som visar sig vara en trollkarl tog världen med storm, och lämnade ingen oberörd. Böckerna har blivit klassiker, och de fortsätter att förtrolla nya generationer.
2015 inleddes det stora projektet med att illustrera de sju böckerna i fyrfärg. Och tisdagen den 3 oktober är det dags för bok nummer tre i serien; Harry Potter och Fången från Azkaban att komma ut i detta stora, generösa format med illustrationer av Jim Kay.

          

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!