Bli Medlem Returböcker Kundservice

BLACK WEEK

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Populärvetenskap

Thomas Eriksons nya bok ute nu

Av  HANNA BREDAHL , den 31 maj 2017

Du har säkert träffat typen förut: en som är karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt – eftersom det känns så bra.

Efter den stora boksuccén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater. Idén till boken fick han efter några egenupplevda, mycket obehagliga händelser riktade mot honom själv som författare.

 

Omgiven av psykopater 

av Thomas Erikson
Flexband, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 157 kr.
  ( 239,00 kr. )

I boken avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Vissa människor har nämligen en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.
Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater är inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Tyvärr är de betydligt fler än vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj. Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig – innan det är för sent!

 

Författaren bakom böckerna

THOMAS ERIKSON är författare, beteendevetare och föreläsare. Han har inte bara skrivit böcker om hur man avslöjar personers personlighetstyp utan även skrivit deckare. Den första, Bländverk, i thrillerserien om beteendevetaren Alex King, kom ut år 2011. Den följdes av Illdåd 2012, Vanmakt 2013 samt Vedergällning 2014.

Det var också på grund av alla frågor angående beteendeanalysen som han bestämde sig för att skriva böcker om just detta. Omgiven av idioter, som är föregångaren till Omgiven av psykopater, är en populärvetenskaplig bok som på ett lättsamt och humoristiskt sätt tar upp ett av världens mest använda sätt att beskriva mänsklig kommunikation: DISA-modellen. Boken blev så populär att den bara i Sverige har sålts i 80 000 exemplar.

Foto copyright: Peter Knutsson

 

Här hittar ni andra böcker som Thomas Erikson har skrivit:

av Thomas Erikson
Pocket, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 28 kr.
  ( 59,00 kr. )
Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå , av Thomas Erikson
Beskrivning:
`Omgiven av idioter´ beskriver på ett konkret och underhållande vis en av världens mest världskända metoder för att sortera olikheter inom mänsklig kommunikation. Med en vetenskaplig bakgrund analyserar och undersöker boken vardagens möten och ger konkreta hjälpmedel till hur du kan förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikationsstilar. `Omgiven av idioter´ tar upp en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen: dålig kommunkation....

av Thomas Erikson
Pocket, 2012
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 22 kr.
  ( 49,00 kr. )
Bländverk , av Thomas Erikson
Beskrivning:
Bländverk är en hårdkokt, elegant spänningsroman med nerverna på utsidan. Sorlet från femhundra deltagare fyller den stora konferenslokalen där Alex King snart ska inleda sitt föredrag. Någonstans högt uppe under taket ställs ett kikarsikte in och nedräkningen börjar. Inom loppet av en vecka skjuts två affärsmän till döds i Stockholm. Båda två utsätts för utpressning innan de kallblodigt...

av Thomas Erikson
Pocket, 2014
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 22 kr.
  ( 49,00 kr. )
Vanmakt , av Thomas Erikson
Beskrivning:
Ett spädbarn försvinner från en engelsk diplomatfamilj i Stockholm, bara för att några timmar senare dyka upp på den brittiska ambassaden. Några dagar senare försvinner pojken på nytt, liksom familjens barnflicka, och efter ytterligare en tid även familjens tonårsdotter... Ett maktspel pågår, men vem håller i trådarna?Vanmakt är den tredje fristående thrillern i serien om beteendevetaren Alex King.

 

 

 

 

 

 

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!