Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage42
blogImage42

Systrarna Eisenman - mat från grunden

De har tillsammans drivit en kombinerad lunchrestaurang och kokbokhandel i Stockholm, kallad The Cookbook Café. Nu driver de en populär blogg på ELLE Mat & Vin. Möt The Eisenmans!

av

den 21. april 2017

Systrarna Lisa och Monica Eisenman föddes i Washington D.C och är uppvuxna i Sverige, USA och Etiopien. Tillsammans har de gett ut en rad kokböcker där fokus ligger på att göra allt från grunden.

                                             Inspirationen hemifrån

Ingen av systrarna har någon formell utbildning inom matlagning men har ärvt passionen och konsten från deras mamma. De drömde länge om att få ge ut en kokbok och är nu stolta ägare till inte mindre än sex stycken! 

De har bott på tre olika kontinenter och det märks i matlagningen! Fast trots att några av recepten är exotiska för oss i Sverige, så har det lagats i systrarnas egna hem. Med andra ord: varierat och hemlagat på samma gång. 

 

 

 

Bloggen

Soppor, bröd & röror

Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk

Häftad

Vårt normalpris
150,00 kr
Medlemspris
115,00 kr

På ”ELLE mat & vin” hittar man systrarna Eisenmans blogg. Där hittar man inlägg av dem som rör allt från snabba middagar och veckomenyn till mellanmål och kökinspiration. Givetvis finns även soppor och sött med, något som Lisa och Monica har särskilt fokus på i sina kokböcker. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright/fotograf: Helen Pé

 

Du kan givetvis även hitta Eisenmans andra kokböcker här:

 

Till bords med systrarna Eisenman

Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk

Hardcover

Vårt normalpris
277,00 kr
Medlemspris
227,00 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Helen Pé

 


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar