Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Författarporträtt

Succé-systrarna von Sydow

Av  CECILIA , den 4 maj 2017

Nu släpps ytterligare en bok av Ebba och Amy von Sydow: "Små stunder med systrarna von Sydow". Det är uppföljaren till "Sommar med systrarna von Sydow" och "Fest med systrarna von Sydow". Läs mer här!

av Amy von Sydow, Ebb...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 136 kr.
  ( 229,00 kr. )

I boken ”SMÅ STUNDER MED SYSTRARNA VON SYDOW” ger Ebba och Amy tips om hur man får en hälsosammare vardag. Det är inte fokus på de stora, livsförändrande sakerna, utan mer på de små vanorna. Som att byta ut bullen mot en hälsocookie och smågodis mot chokladdoppade cocosbars. Boken ger dig 40 recept på nyttiga och snabblagade snacks och godsaker. Systrarna vill med detta ge dig rätt typ av energi i en stressig vardag. Symboler i boken gör det enkelt att se om recepten innehåller ägg, mjölk eller gluten. 

 

 

 

                                             Ebba Kleberg von Sydow

av Ebba Kleberg von S...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 163 kr.
  ( 239,00 kr. )

Ebba von Sydow föddes den 18/2-81 i Göteborg. Hon växte upp i Örgryte och gick på Göteborgs högre samskola och därefter studerade hon journalistik på University of Massachusetts i Boston samt juridik, för att kunna arbeta som journalist på heltid. Ebba von Sydow har bl.a jobbat som krönikor och modeansvarig för kvällstidningen Expressen, musikredaktör på SR P3, chefredaktörerna på tidningen Veckorevyn och innehållsansvarig redaktör på SVT. Hon har även varit programledare för ”Det kungliga bröllopet”, Go’kväll” på SVT, sitt eget modeprogram ”Säker stil” på SVT samt i SVT’s direktsändningar av Nobelfesten 2012-2014. Ebba har även skrivit andra böcker, förutom dem med sin syster: ”SÄKER STIL” tillsammans med Emilia de Poret och ”EBBAS GRAVIDBOK”. Nedan följer de andra böckerna av Ebba, som du kan köpa hos Plusbok

av Ebba Kleberg von S...
, 2013
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 93 kr.
  ( 219,00 kr. )

av Ebba Kleberg von S...
Danskt band, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 72 kr.
  ( 119,00 kr. )


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amy von Sydow Greene

Amy von Sydow Green föddes den 24/4-1978 i Göteborg. Hon bor idag i Philadelphia, USA tillsammans med sin man och deras två döttrar. Där jobbar hon som läkare och driver en blogg, där hon får utrymme för sitt stora matintresse. Förutom att ha skrivit böcker tillsammans med sin syster, så har Amy även skrivit frilansartiklar för bl.a. tidningen Mama.

Taggar:   hälsakokbokreceptmat

Mest populära

Månadens topp 5 - september


Läs i rätt ordning - Det stora århundradet


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!