Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage56
blogImage56

Succé-systrarna von Sydow

Nu släpps ytterligare en bok av Ebba och Amy von Sydow: "Små stunder med systrarna von Sydow". Det är uppföljaren till "Sommar med systrarna von Sydow" och "Fest med systrarna von Sydow". Läs mer här!

av

den 04. maj 2017

Små stunder med systrarna von Sydow

Amy von Sydow, Ebba Kleberg von Sydow

Hardcover

Vårt normalpris
220,00 kr
Medlemspris
170,00 kr

I boken ”SMÅ STUNDER MED SYSTRARNA VON SYDOW” ger Ebba och Amy tips om hur man får en hälsosammare vardag. Det är inte fokus på de stora, livsförändrande sakerna, utan mer på de små vanorna. Som att byta ut bullen mot en hälsocookie och smågodis mot chokladdoppade cocosbars. Boken ger dig 40 recept på nyttiga och snabblagade snacks och godsaker. Systrarna vill med detta ge dig rätt typ av energi i en stressig vardag. Symboler i boken gör det enkelt att se om recepten innehåller ägg, mjölk eller gluten. 

 

 

 

                                             Ebba Kleberg von Sydow

Säker stil : 101 stiltips

Emilia de Poret, Ebba Kleberg von Sydow

Hardcover

Vårt normalpris
228,00 kr
Medlemspris
178,00 kr

Ebba von Sydow föddes den 18/2-81 i Göteborg. Hon växte upp i Örgryte och gick på Göteborgs högre samskola och därefter studerade hon journalistik på University of Massachusetts i Boston samt juridik, för att kunna arbeta som journalist på heltid. Ebba von Sydow har bl.a jobbat som krönikor och modeansvarig för kvällstidningen Expressen, musikredaktör på SR P3, chefredaktörerna på tidningen Veckorevyn och innehållsansvarig redaktör på SVT. Hon har även varit programledare för ”Det kungliga bröllopet”, Go’kväll” på SVT, sitt eget modeprogram ”Säker stil” på SVT samt i SVT’s direktsändningar av Nobelfesten 2012-2014. Ebba har även skrivit andra böcker, förutom dem med sin syster: ”SÄKER STIL” tillsammans med Emilia de Poret och ”EBBAS GRAVIDBOK”. Nedan följer de andra böckerna av Ebba, som du kan köpa hos Plusbok

Ebbas gravidbok : den enda guiden du behöver

Ebba Kleberg von Sydow

Hardcover

Vårt normalpris
213,00 kr
Medlemspris
163,00 kr

Säker stil : guiden till den perfekta garderoben

Emilia de Poret, Ebba Kleberg von Sydow

Häftad

Vårt normalpris
126,00 kr
Medlemspris
101,00 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amy von Sydow Greene

Amy von Sydow Green föddes den 24/4-1978 i Göteborg. Hon bor idag i Philadelphia, USA tillsammans med sin man och deras två döttrar. Där jobbar hon som läkare och driver en blogg, där hon får utrymme för sitt stora matintresse. Förutom att ha skrivit böcker tillsammans med sin syster, så har Amy även skrivit frilansartiklar för bl.a. tidningen Mama.


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar