Plusbog logo
Vår kundtjänst är stängd måndag 01.06.20.
blogImage7
blogImage7

SMOOTHIE BOWL – DET NYA HÄLSOKONCEPTET

Smoothie bowl är ett nytt koncept som garanterat kommer ta världen med storm. Ta hjälp av författaren av ett flertal mat- och dryckesböcker Eliq Maranik för att få koll på både smoothie bowl och smoothietrenderna.

av

den 17. juni 2015

Konceptet smoothie bowl

Smoothie bowl är en krämigare variant av en smoothie. Det är ännu ett steg mot ett hälsosammare men, mättare liv.  Konceptet är enkelt, det är samma kalorimängd och näringsinnehåll som en ”vanlig” smoothie men med en mycket längre mättnadskänsla.
Smoothie bowl hjälper till att stärka immunförsvaret och skapa balans i kroppen. Det är den perfekta starten på dagen, ett nyttigt mellanmål och även ett fantastiskt alternativ till kvällsmål.
Den krämiga hemmagjorda smoothie bowl passar alla, vegetarianer, veganer, raw-food ätare och den är helt fri från laktos, gluten och tillsatt socker.

Smoothie bowl vs smoothie

Smoothie bowl och smoothie är lika enkla att göra. Bara plocka ut de du vill ha i och fyll mixern.
Skillnaden mellan en smoothie bowl och en smoothie är först och främst mättnadskänslan. Vissa tycker att en smoothie inte känns som ett fullständigt mellanmål men det gör definitivt en smoothie bowl.
En annan viktig skillnad är att en smoothie bowl går inte att kasta i sig på väg till jobbet eller framför datorn. En smoothie bowl äts i en skål med sked vilket ger dig några minuters lugn och ro, en stund att andas och med de fantastiska smakerna är det enkelt att njuta.

Om Eliq Maranik

Eliq arbetade under fem års tid med gastronomi, läran om sambandet mellan mat och kultur. Innan hon bytte riktning och började arbeta inom bokproduktion som art director. För att sedan specialisera sig på kulinariska publiceringar av högkvalitets mat, detta gjorde hon som managing director.

Hon blev direkt uppmärksammad då hon släppte sin första bok, cocktails, som blev en riktig succébok. Boken vann även Gourmand Cookbook pris som den bästa cocktailboken i Sverige. Sedan dess har hon skrivit flera bästsäljande mat- och dryckesböcker, hennes böcker har översatts till flera olika språk och intresset för Eliq Maranik växer hela tiden världen över.

Bara i år har hon redan kommit ut med tre böcker, ytterligare en kommer i höst!

 

Smoothie bowls av Eliq Maranik

Smoothie bowls

Eliq Maranik

Hardcover

Vårt normalpris
112,00 kr
Medlemspris
87,00 kr

Vill du lära dig mer om den nya uppkommande matrenden Smoothie bowl? Då är detta boken för dig! Med hjälp av Eliqs många kunskaper kan du kickstarta med den nya hälsosamma mättande smoothie bowlen. Alla recepten är enkla att följa, fria från laktos och tillsatt socker. Maten som passa alla och som får dig att stanna upp en stund, tänka, smaka av och bara ta det lugnt i den annars så stressiga vardagen!

 

 

 

 

 

Smoothies för barn av Eliq Maranik

Detta är den perfekta boken för barn som älskar att upptäcka, och ändå bättre, allt är supernyttigt!
I boken finns det flera recept som bygger på Eliqs barnprojekt 2014. Recepten är enkla att följa och innehåller endast 3-4 ingredienser, som oftast finns hemma. Till varje recept följer roliga experiment, svar på de vanligaste frågorna eller intressant fakta om varje ingrediens.
Den innehåller också ett veta-mer kapitel, ett frukt- ABC med bilder på frukterna och ordlista som förklarar svåra ord. I slutet av boken finns plats för egna recept, anteckningar och bilder.

 

 

 Detox & viktminskning med smoothies & Juicer av Eliq Maranik

Detox & viktminskning med smoothies & juicer : rensa, basa och boosta din kropp

Eliq Maranik

Hardcover

Vårt normalpris
199,00 kr
Medlemspris
164,00 kr

Denna boken är för dig som vill göra en riktig rensning i kroppen. De tre stegen gör det enkelt att snabbt känna skillnaden, fixa till balansen i kroppen och förlora några kilon på köpet. Först rensar du kroppen med de enkla och goda recepten, sedan basar du med med nyttigheter för att få tillbaka balansen, sist boostar du kroppen med superfood och andra nyttigheter. Du kommer älska de uppfriskande och underbart goda smoothies och juicerna!

 


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar