Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage75
blogImage75

Veckans topp 3

Här hittar du veckans topp 3 rekommendationer. Denna veckan bjuder på en blandad samling av böcker – en självbiografi i outforskade inre psyken, en kokbok från Sveriges kanske mest erfarna kock och en romansamling.

av

den 29. september 2017

Veckans topp 3 rekommendationer består av tre helt olika böcker. Författarna tillika mediemänniskorna Alex Schulman och Sigge Eklunds nya bok – `RUM´ – är en självbiografisk resa igenom deras outforskade inre psyken. Leif Mannerström är kanske Sveriges mest välkände och hyllade kock, nu har han även släppt en ny kokbok. I `Mannerströms Husmanskonster´ återvänder Leif Mannerström till den mat som han älskar allra mest – husmanskosten. `Elena Ferrantes Dagar av ensamhet: 1. Tre berättelser om kärlek´ innehåller tre kortromaner som sammanstrålar som en löst sammanhållen trilogi, Cronache del mal d'amore – eller Berättelser om obesvarad kärlek – som den också kan översättas till.

1. RUM av Alex Schulman och Sigge Eklund

Alex Schulman och Sigge Eklunds tidigare verk – `TID´ – blev en enorm succé i Sverige – den blev faktiskt Sveriges mest sålda biografi! De har bägge två skrivit egna böcker, Alex Schulman har bland annat skrivit böckerna `Skynda att älska´ och `Glöm mig´, böcker som precis som denna är väldigt självutlämnande och intima. Sigge Eklund debuterade tidigt som författare med boken `Synantrop: en kärlekshistoria´, och har även skrivit den hyllade romanen `In i labyrinten´.

Rum : en roadtrip genom psyket

Sigge Eklund, Alex Schulman

Hardcover

Vårt normalpris
86,00 kr
Medlemspris
66,00 kr

2. Mannerströms Husmanskonster av Leif Mannerström

När många av Sveriges befolkning tänker på en kock, så tänker de på Leif Mannerström, denne legend i det svenska köket. Bland Michelinstjärnor och andra fina utmärkelser har Leif Mannerström även hunnit med att släppa ett antal mat- och kokböcker – detta är nummer 15 i ordningen (och då kan jag ha missat någon!). I denna bok återvänder Leif Mannerström till den typ av mat som han älskar allra mest – nämligen husmanskosten.   

Husmanskonster

Leif Mannerström

Hardcover

Vårt normalpris
263,00 kr
Medlemspris
213,00 kr

3. Dagar av ensamhet : 1. Tre berättelser om kärlek av Elena Ferrante

Elena Ferrante, som egentligen är en pseudonym, är en Italiensk författare som har valt ett liv i anonymitet. Hennes mest kända verk är den Napolitanska romansviten Min fantastiska väninna. Elena Ferrante är numera hyllad över hela världen och hon anses vara den första italienska författaren på decennier som vore värdig att mottaga Nobels litteraturpris. I `Dagar av ensamhet´ får vi ta del av tre löst sammanhängande historier om obesvarad kärlek.  


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar