Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage179
blogImage179

Läs i rätt ordning - Anders Gustafson och Johan Kant

Solbritt Andersson på Singö är en helt vanlig poliskvinna på 60+ som varken har problem med det sociala eller överdrivet drickande. Hon är som folk är mest. Hitta ordningsföljden på de spännande böckerna om Solbritt här!

av

den 05. juli 2019

För dig som gillar lite annorlunda deckare är Singöserien ett hett tips. Anders Gustafson och Johan Kant står bakom de populära böckerna om kriminalinspektören Solbritt Andersson. I serien hittar du varken extremt våld, våldsamma seriemördare eller en försupen manlig utredare. Solbritt är en helt vanlig poliskvinna på 60+ som varken har problem med det sociala eller överdrivet drickande. Hon är som folk är mest.

Idén till serien fick Anders och Johan på Johans lantställe just på Singö, en ö i Stockholms skärgård, efter en lång diskussion om deckargenren och dess brister. De beslutade sig för att göra något åt saken och resultatet blev den första boken i serien, Singöspionen.

Vi stiftar först bekantskap med kriminalinspektören Solbritt Andersson när hon och hennes man man Rune flyttar in i sin nya sommarstuga på Singö. En av deras nya grannar berättar om det ouppklarade Singömordet, som skedde på marinbasen i närheten 1986. Solbritt kan inte släppa tankarna om fallet, trots att hon är på semester, och går igång med en egen undersökning.

Hittills har de fem böckerna om Solbritt Andersson på Singö sålt över 100 000 exemplar. Hitta rätt läsordning för serien nedan. Mycket nöje!

Blodspengar

Johan Kant, Anders Gustafson

Hardcover

Vårt normalpris
227,00 kr
Medlemspris
177,00 kr

Änglabarnet

Anders Gustafson, Johan Kant

Hardcover

Vårt normalpris
114,00 kr
Medlemspris
89,00 kr

Sändebudet

Anders Gustafson, Johan Kant

Pocket

Vårt normalpris
65,00 kr
Medlemspris
49,00 kr

Mordbrännaren

Johan Kant, Anders Gustafson

Pocket

Vårt normalpris
69,00 kr
Medlemspris
52,00 kr

Singöspionen

Johan Kant, Gustafson & Kant, Anders Gustafson

Pocket

Vårt normalpris
62,00 kr
Medlemspris
47,00 kr

Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar