Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage169
blogImage169

Månadens topp 5 - maj

Här är våra bokrekommendationer för maj månad. På listan hittar du både thrillers, deckare, en roman och en självbiografi. Vet du inte vilken din nästa bok ska vara, så hitta inspiration här.

av

den 29. april 2019

Spionromanernas mästare Daniel Silva är aktuell med en ny spänningsroman om Gabriel Allon. Den här gången är hans uppdrag att hitta en rysk spion som har intagit en plats i hjärtat av den västliga världen. Boken släpps den 13/5 men kan redan nu förhandsbeställas hos Plusbok.

Den danska författaren Leonora Christina Skov har fått ett stort genombrott med sin självbiografi Den som lever stilla. Det här är historien om den ensamma Christina som hoppas att om hon bara uppför sig ordentligt och inte gör sin mamma ledsen eller sin pappa arg, kanske de kan älska henne. Men till sina föräldrars förskräckelse förälskar hon sig i en kvinnlig präst.

Lucinda Riley har skrivit den populära romanserien De sju systrarna och äntligen har den fjärde boken släppts! Den konstnärliga CeCe söker efter sina biologiska föräldrar och till sin hjälp har hon ett svartvitt fotografi. Den spännande berättelse hon upptäcker för henne på en resa ända till Australien.

Den 3/5 utkommer Mons Kallentofts nya spänningsroman Se mig falla. Privatdetektiv Tim Blancks dotter försvann på Mallorca för tre år sedan men han har fortfarande inte gett upp hoppet. En ny ledtråd hjälper honom komma vidare med undersökningen - kan han rädda sin dotter?

Gillar du nordiska thrillers, kanske den nya boken Aisha i Jesper Steins polisserie är något för dig. En högt uppsatt säkerhetschef som tidigare har varit medlem av en antiterrorgrupp har torterats till döds. Det blir en hård nöt att knäcka för den danske polisen Axel Steen. Har du inte läst de tidigare böckerna, så hittar du dem om du klickar här.

 

Den andra kvinnan

Daniel Silva

Hardcover

Vårt normalpris
213,00 kr
Medlemspris
163,00 kr

Den som lever stilla

Leonora Christina Skov

Hardcover

Vårt normalpris
241,00 kr
Medlemspris
191,00 kr

Pärlsystern : Ceces berättelse

Lucinda Riley

Hardcover

Vårt normalpris
227,00 kr
Medlemspris
177,00 kr

Se mig falla

Mons Kallentoft

Hardcover

Vårt normalpris
235,00 kr
Medlemspris
185,00 kr

Aisha

Jesper Stein

Hardcover

Vårt normalpris
227,00 kr
Medlemspris
177,00 kr

 

 

 


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar