Bli Medlem Returböcker Kundservice

Kära läsare, vår telefonsupport är stängd denna vecka. Skriv till oss HÄR.

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Mors Dag

Mors Dag 2017 är snart här!

Av  CECILIA , den 12 maj 2017

Söndagen den 28/5-2017 är det Mors Dag. Det är dags redan nu att hitta den perfekta presenten till mammorna i ditt liv. Vi kan nästan garantera att en bok alltid är uppskattad och du ska få hjälp med att välja en här!

Mors Dag 2017 närmar sig med stormsteg och det är dags att hitta en fin gåva till en fantastisk mamma. Att köpa en bok är en väldigt fin gest! Presenten betyder: jag har valt något personligt till dig och jag ger dig dessutom egentid samt lugn och ro på köpet.

Det kan ju såklart vara svårt att hitta den perfekta boken, men vi tänker försöka hjälpa dig på vägen. Här har vi samlat populära böcker i olika genrer, så du kan välja den som passar bäst till mammor i ditt liv!

Förslagen kommer i Plusboks anda: För dig som gillar soffmys, avkoppling och egentid. Så förvänta dig inga exemplar av böcker som kräver någon typ av arbete ;) 

av
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 44 kr.
  ( 79,00 kr. )

Vi tar det hetaste tipset först! ”Varför du är bäst mamma” är en serie presentböcker där du själv ska fylla i ord på 50 tomma rader. En perfekt hyllning och personlig gåva i ett!

 

 

 

 

 

 

 

av Camilla Läckberg
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 163 kr.
  ( 249,00 kr. )

Häxan av Camilla Läckberg

För mammor som älskar deckare så rekommenderar vi Camilla Läckbergs ”Häxan”. Det är hennes senaste bok och det är många kvinnor som läst samtliga av denna populära deckar-drottningens böcker.

I ”Häxan” kastas det lilla samhället tillbaka i dåtiden och tvingas minnas ett hemskt mord på en liten flicka. Anledningen till detta är att en annan flicka i samma ålder försvunnit, från samma gård. Att den sista av de två tonåringar som anklagades för det gamla mordet är tillbaka i stan gör inte oron mindre för invånarna.

 

 

av Jöns Hellsing
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 121 kr.
  ( 199,00 kr. )

Händig man sökes av Jöns Hellsing

Denna debutroman har snabbt blivit populär och beskrivs som en underhållande och rolig kärleksroman.

Året är 1985 och platsen är London. Den 28-åriga John svarar på en platsannons med rubriken ”Händig man sökes”. Hans ambition är att förverkliga sina författardrömmar i den skotska övärlden. Fast när han blir förförs av ladyn som skrivit annonsen tar hans liv en helt annan vänding…

 

 

 

av Jan Pedersen, Lars...
, 2011
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 192 kr.
  ( 279,00 kr. )

Fågelsång av Jan Pedersen och Lars Svensson

Våren är här och sommaren står runt hörnet. Det här är en jättesöt och populär bok men information om 150 svenska fåglar och deras läten. Perfekt till kvinnan som tillbringar mycket tid utomhus; i trädgården, i skogen eller bara på balkongen på kvällarna.

 

 

 

 

 

 

av Yuval Noah Harari
Storpocket, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 76 kr.
  ( 119,00 kr. )

Sapiens av Yuval Noah Harari

Denna bok har fått en otrolig genomslagskraft världen över och passar, i princip, alla typer av läsare.

I ”Sapiens” förklarar Yuval Noah Harari sin teori om varför just Homo Sapiens överlevde. Boken beskrivs som ”en pampig historia om människans ursprung, nutid och framtiden” och ger en ärlig bild över varför vi blev jordens härskare. Givetvis skildras både fördelar och nackdelar med Homo Sapiens makt.

 

 

 

 

Detta var våra bästa tips men givetvis finns det en uppsjö av böcker för alla smaker på vår hemsida! Vi lämnar dig med ytterligare några böcker, som kanske kan passa.

av Jo Nesbø
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 147 kr.
  ( 249,00 kr. )
Törst , av Jo Nesbø
Beskrivning:
I TÖRST av Jo Nesbø kopplas Harry Hole till ett fall där en person hittas mördad i sitt hem, tömd på blod och med bitmärken på halsen.

Man hittar en person mördad i sitt hem. Tömd på blod och med bitmärken på halsen. Polisen börjar misstänka att det handlar om det omdiskuterade begreppet vampyrism och övertalar den före detta utredaren Harry Hole att hjälpa till med det underliga fallet. Harry om någon vet vad en del människor är kapabla till och var inte många av kriminalhistoriens värsta seriemördare diagnosticerade som just vampyrister?
Harry har sina egna orsaker till att hjälpa polisen med detta fallet, och det är att fånga mannen som kom undan. Hans jaktinstinkter väcks till liv och Harry tvingas igen att offra en del av sig själv i jakten på den retfulla mördaren.

av Tovelisa
Danskt band, 2015
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 66 kr.
  ( 109,00 kr. )
Hemma , av Tovelisa
Beskrivning:
I Tovelisas målarbok Hemma får du följa med in i ett ombonat hem och titta på alla vackra saker som finns där. Du får djupdyka längst ner i byrålådan i hallen och kika på det som står i matsalens vitrinskåp. Allt från strumporna och underkläderna i sovrummet till koppsamlingen och redskapen i köket, till smyckesskrinet och sminket i badrummet, skosamlingen och nycklarna i hallen och till pyssellådan och prydnadsföremålen i vardagsrummet.
Glöm vardagens stress och unna dig en rogivande stund att färglägga små detaljer, en ruta i taget. Ta fram dina favoritpennor och färglägg precis som du vill, eller gör det till en rolig aktivitet tillsammans med familjen!
Tovelisa, eller Tove Larris som hon egentligen heter, är en frilansande illustratör och grafisk formgivare bosatt i Malmö med förkärlek för detaljer, tunna linjer, riktigt bläck och handritad typografi. Hon är utbildad på en rad folkhögskolor inom konst och design och har en diplomutbildning i grafisk design från Berghs. Ni hittar henne på www.tovelisa.com eller som @tovelisa på instagram.
#tovelisahemma

av Fredrik Backman
, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 165 kr.
  ( 249,00 kr. )
Björnstad , av Fredrik Backman
Beskrivning:
Laganda, familj och att bevisa vem man egentligen är, i Björnstad av Fredrik Backman får vi följa med till Björnstad, en liten stad med stora drömmar. 
Vad betyder egentligen en enda hockeymatch för en liten stad som Björnstad? När en stad håller på att dö ut så är svaret kort och gott: Allt. 
Laganda, kämpaglöd, familj och vänner. Sin egen inats och lagets. Björnstad är en liten stad med stora drömmar – men det finns och en mörk hemmlighet. Vad och hur mycket är ett samhälle redo att göra för att nå framgång? I Björnstad gömmer sig en oerhörd ogärning, hela stadens framtid ligger även på ett gäng 17-åriga ishockeypojkars axlar.
 
Mitt i allt står Peter, det gamla hockeyproffset som har flyttat hem för att hjälpa sin gamla hemstad och klubb och Mira som kämpar mellan rollen som advokat och bullbakande mamma och fru. 
I Björnstad får vi ta del av en historia om hur mycket idrotten kan stärka en familj, om hur långt vi är redo att gå för att beskydda våra barn, om maskulinitet, identitet och att få lov att visa vem man egentligen är.

av Jan Guillou
, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 163 kr.
  ( 249,00 kr. )
Äkta amerikanska jeans , av Jan Guillou
Beskrivning:
I boken “Äkta amerikanska jeans” av Jan Guillou möter vi Eric vars tillvaro i Saltsjöbaden håller på att förstöras.
Det svenska folkhemmet grundläggs i Sverige på 50-talet. Eric Lauritzen växer upp i denna tid, då de tidigare tyska influenserna har försvunnit och det bara är Amerika som gäller. Tillvaron präglas av skräcken att ett nytt krig ska börja, men Erics rädslor finns på närmare håll än så. Hans tidigare trygga tillvaro i Saltsjöbaden håller på att slås i stycken.
”Äkta amerikanska jeans” är den sjätte delen i ”Det stora århundradet”

av Roslund & Thunber...
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 162 kr.
  ( 229,00 kr. )
En bror att dö för , av Roslund & Thunberg
Beskrivning:
EN BROR ATT DÖ FÖR av Anders Roslund & Stefan Thunberg handlar om Leo och det perfekta brottet. Inga spår ska leda tillbaka.
 
 
Leo är fjorton år gammal och städar efter sin pappa för sista gången – han torkar upp blodet i hallen. Han och hans syskon är ensamma nu, det är han som ska passa på sina småsyskon medan pappa sitter häktad och mamma ligger inlagd på sjukhus. De behöver inte oroa sig, han vet hur han ska göra. Han ska maskera sig och utföra sin första kupp.
 
Efter flera år släpps han igen ut från fängelset där han hamnade efter en serie ovanligt våldsamma bankrån och har ett enda mål för ögonen – att begå det perfekta brottet och ta tillbaka det som inte finns; pengarna som samhället har glömt bort. Den här gången tänker han dock inte dra in sina bröder – det ska inte lämnas några spår som ska kunna leda tillbaka till honom. Men så händer det som inte får hända, det ödesdigra misstaget som inviterar kriminalkommissarie John Broncks och som ändrar spelreglerna totalt – om du drar in min bror, drar jag in din.

 

Taggar:   boktipspresentgåva

Mest populära

Månadens topp 5 - juni


Läs i rätt ordning - Mari Jungstedt


Läs i rätt ordning - Nora Roberts


Läs i rätt ordning - Jesper Stein


Läs i rätt ordning - David Baldacci


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!