Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp-5 - augusti

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Min skattkammare

Min skattkammare 70 år!

Av  CECILIA , den 12 maj 2017

I år är det 70 år sen som den första "Min skattkammare"-boken släpptes. Serien har prytt bokhyllor genom generationer och böckerna är fortfarande populära gåvor till barn. Vi firar med kampanj på den senaste!

av
, 2017
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 166 kr.
  ( 269,00 kr. )

Den första serien av ”Min skattkammare” kom ut år 1947 och bestod av 10 delar. De första fem delarna var avsedda för barn mellan tre till åtta år och de fem sista för barn mellan nio och fjorton år. Bokserien består av sagor, ramsor och visor, samlade i böckerna. ”Min Skattkammare” har utkommit i flera olika upplagor och i bearbetade nyutgåvor.

Den senaste boken heter ”Vår skattkammare” och här på Plusbok säljer vi den just nu till specialpris.

 

 

 

 

Min nya Skattkammare

Serien ”Min nya Skattkammare” utom första gången 1978 och bestod av fem delar:

Ettan (1978)
Tvåan (1978)
Trean (1978)
Fyran (1979)
Femman (1979)

Efter detta släpptes det nio stycken temadelar, som Visboken (1980), Lekboken (1981) och Ordriket (1982)


Min Lilla Skattkammare

Serien ”Min Lilla Skattkammare” utgavs första gången 2008 och till böckerna får man också en CD med alla sånger. Här följer några av böckerna, som du kan köpa hos Plusbok till ett billigt pris!

av
, 2008
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 86 kr.
  ( 149,00 kr. )
Min lilla skattkammare : vaggvisor och ramsor med CD , av
Beskrivning:
Min lilla skattkammare innehåller ett urval av våra mest älskade vaggvisor och ramsor. På varje uppslag finns en småbarnsramsa och en vaggvisa, allt illustrerat av Eva Eriksson. Med boken följer en cd-skiva, där Louise Lindfors sjunger och Klas Gullbrand spelar alla visorna.

av
, 2009
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 86 kr.
  ( 149,00 kr. )
Min lilla skattkammare : sånger och verser om djur , av
Beskrivning:
Min lilla skattkammare sånger och verser om djur är en samling älskade verser om alla möjliga och omöjliga djur. Här finns nonsensrim som Nu ska vi skoja, sa en papegoja, sånger som Björnen sover och Var bor du lilla råtta, dagisklassiker som Min lilla kråksång och rörelselekar som Fem små apor. I urval av Ingela Rinaldo och Marianne von Baumgarten-Lindberg, med stämningsfulla och humoristiska bilder av Gitte Spee.

Med boken följer en cd-skiva.

av
, 2014
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 99 kr.
  ( 149,00 kr. )
Min lilla skattkammare : sommar - rim, ramsor och småsagor , av
Beskrivning:
Min lilla skattkammare Sommar. Visor, ramsor och småsagor innehåller sommardoftande visor, ramsor och korta sagor för solstänkta stunder i gräset eller hängmattan. Här hittar vi en blandning av älskade favoriter och mindre kända visor och sagor. Bland urvalet finns bland annat sångerna
I komposten och Kattvisan (ur Rasmus på luffen), småsagorna Anders hittar en kattunge av Kerstin Thorvall och Sagan om solen och nordanvinden samt ramsor som Igelkottsramsan och Hajarna kommer.
Min lilla skattkammare är tänkt som ett litet bibliotek för de yngsta. Sommar - Visor, ramsor och småsagor är den sjätte delen i serien.
Boken innehåller en CD med bokens alla sånger där Louise Lindfors står för sång och Klas Gullbrand ackompanjerar.
Ögonen får vila på Matilda Rutas tidlöst blommiga bilder, på totalen gör det antologin till ett musikaliskt och litterärt resekit för barnen, lätt att slänga med i packningen till stugan eller stranden.
Sven Olov Karlsson, Expressen

Mest populära

Läs i rätt ordning - Anders Roslund


Månadens topp 5 - augusti


12 boktips till semestern


Läs i rätt ordning - Anders Gustafson och Johan Kant


Läs i rätt ordning - Tess Gerritsen


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!