Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Bokinspiration

Mandelmann - ekologiskt hela vägen

Av  CECILIA , den 29 mars 2017

När paret Mandelmann, för cirka 20 år sedan, flyttade från Stockholm för att förverkliga sin dröm om ett självhushåll kunde de nog aldrig drömma om hur populära de skulle bli. Böckerna är inget undantag!

För ungefär 20 år sedan flyttade paret Mandelmann från Stockholm till en gård i Österlen, för att driva självhushåll. I januari 2016 började inspelningen av dokumentär-serien ”Mandelmanns gård” och ett år senare släpptes TV-tittarna in i deras fantastiska värld. Mandelmanns kunde nog aldrig drömma om den genomslagskraft och popularitet TV-serien skulle få.

Idag närmast vallfärdar människor till gården Djupadal för att uppleva de magnifika trädgårdarna, träffa alla djur och ta en bit egenodlad mat i restaurangen. Om du inte själv har möjlighet att åka dit så misströsta inte. Vi har böckerna Mandelmanns köksbok och Självhushållning på Djupadal som gjort stor succé! I dem kan du få historien om gården, få tips till hur du själv kan bli, helt eller delvis, självförsörjande samt naturligtvis recept till din skörd. Det kommer att kännas som att du själv är på plats på Djupadal ihop med Mandelmanns!

av Gustav Mandelmann,...
Halvklotband, 2013
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 242 kr.
  ( 339,00 kr. )
Självhushållning på Djupal

Det är med boken ”Självhushållning på Djupadal” som du får alla tips du behöver för att bli mer eller mindre självförsörjande. Är du kanske redo att ta det där stora steget och följa Mandelmanns dröm om självhushåll? Eller ska du kanske läsa boken först, för att få en uppfattning om hur mycket jobb som krävs och därefter ta ställning till det? Om du inte tillhör någon av dessa kategorien så kan boken med fördel köpas bara för att läsa om paret Mandelmann och gården Djupadal. Följ med under ett kalenderår och ta del av alla sysslor; vår, sommar, höst och vinter. Man kan inte låta bli att bli fascinerad!

 

 

 

av Gustav Mandelmann,...
, 2016
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 191 kr.
  ( 279,00 kr. )
Mandelmanns köksbok: självhushållande recept från Djupadal

Allt smakar bättre när man gjort det själv! Att veta var varje liten råvara kommer ifrån och att de är helt fria från konserveringsmedel och besprutning ger ett lugn samt en möjlighet att njuta av maten fullt ut. Tänk att kunna ge dina barn möjligheten att skörda något de planterat själva och sedan få uppleva en äkta smakupplevelse samtidigt som du vet att det är nyttigt för dem! Med receptboken Mandelmanns köksbok: självhushållande recept från Djupadal får du dessutom en massa spännande tips på hur du förvandlar dina grönsaker, frukter, bär och kanske till och med spannmål och kött (om du gått hela vägen med självförsörjning) till fantastiska, välsmakande måltider. Laga mat med dina egna produkter och märk skillnaden i både kropp och själ!

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!