Bli Medlem Returböcker Kundservice

Jan Guillous hyllade romanserie

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Månadens topp 5

Månadens topp 5 - juni

Av  Maria Svensson , den 29 maj 2019

Bland våra rekommendationer för juni hittar du både svenska spänningsromaner, feelgood, romance samt FBI. Vi har samlat en topplista för juni, missa inte dessa rykande färska titlar!

För alla 50 Shades of Grey-entusiaster finns det nu en ny bok att glädja sig åt! E. L. James nya roman Mister är en askungesaga i modern tappning om den aristokratiske engelsmannen Maxim Trevelyan och den mystiska Alessia Demachi. Riktigt mycket romance utlovas!

Mari Jungstedt är en av Sveriges populära kriminalförfattare. Hon är just nu aktuell med den 15e boken om kriminalkommissarie Anders Knutas: Jag ser dig. Den här gången undersöker han ett fall där flera ungdomar mördas på Lilla Karlsö utanför Gotlands kust. Boken släpps den 4/6 men kan förhandsbeställas redan nu hos Plusbok.

Lucy Dillon är tillbaka med en varm och härlig feelgoodroman. Om du gillade Strandkaféet, så kommer du garanterat att älska hennes nya bok En sommar i Devon. Familjen Tarrant förväntar sig en skön och avkopplande sommar i Shell Cottage, men en rad förvecklingar uppstår och flera av familjemedlemmarna bär på hemligheter. Semestern blir inte som förväntat!

För den som älskar kriminalromaner kan vi rekommendera Sofie Sarenbrants nya bok Skamvrån. Två till synes separata dödsfall visar sig ha anknytning till varandra i ett nytt fall för Emma Sköld, som blir mer personligt och otäckt än hon hade kunnat ana.

Föredrar du utländska thrillers, så kan du se fram emot en ny bok av den bästsäljande mästaren David Baldacci. Frälsaren i Burlington är den femte boken om FBI-agenten Amos Decker och har anknytning till ett gammalt fall.

Köp och förhandsbeställ våra rekommendationer för juni nedan. Trevlig läsning!

 

av E L James
Danskt band, 2019
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 123 kr.
  ( 209,00 kr. )
Mister , av E L James
Beskrivning:
MISTER av E L James är en ny roman av författaren bakom Fifty Shades of Grey. Boken handlar om den engelske aristokraten Maxim Trevelyan och den mystiska Alessia Demachi, med ett dunkelt förflutet.

När Maxim möter Alessia fylls han av begär och passion. Men hennes förflutna är på väg att komma ikapp henne och han måste skydda henne. Samtidigt bär han själv på en dunkel hemlighet.

Om du gillade trilogin Femtio nyanser av honomFemtio nyanser av mörker och Femtio nyanser av frihet så är det här en bok för dig. Den moderna askungesagan MISTER är en fängslande och sensuell roman om en priviligerad man som möter en talangfull men utsatt kvinna. E L James bjuder på ännu en bästsäljare!

 

av Mari Jungstedt
, 2019
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 153 kr.
  ( 249,00 kr. )
Jag ser dig , av Mari Jungstedt
Beskrivning:
JAG SER DIG av Mari Jungstedt är en thriller i serien om kommissarie Anders Knutas och utspelar sig på Lilla Karlsö utanför Gotlands kust.

En varm septemberdag efter att turistsäsongen är på väg mot sitt slut åker några studenter ut till ön för att njuta av stillheten en sista gång innan höstterminen drar igång. Men är de verkligen helt ensamma på klippön?

Frida vaknar upp efter en tupplur på stranden och hittar sin pojkvän död bredvid sig. De andra ungdomarna är också döda - bara hon själv har överlevt. Hela landet chockeras av mordet på ungdomarna och på högskolan sprider sig en känsla av panik.

Anders Knutas sätts på fallet och försöker hitta svaret på frågan: är någon ute på att mörda studenter, eller var de bara på fel plats vid fel tillfälle? Samtidigt som han nystar i trådarna tar hans eget liv en dramatisk vändning.

Mari Jungstedt är journalist och en av de mest framgångsrika svenska deckarförfattarna med över 5 miljoner sålda böcker bara i Sverige. Hennes nya bok JAG SER DIG är en nervpirrande Anders Knutas-thriller som du inte kommer att kunna lägga ifrån dig.

Hitta fler av Mari Jungstedts spänningsromaner här.

 

av Lucy Diamond
, 2019
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 143 kr.
  ( 219,00 kr. )
En sommar i Devon , av Lucy Diamond
Beskrivning:
EN SOMMAR I DEVON av Lucy Diamond är en klassisk feelgoodroman med kärlek, värme och familjeproblem.

Boken handlar om familjen Tarrant, som brukar tillbringa sommaren i den mysiga stugan Shell Cottage, vid havet. Vanligtvis har de sköna somrar med varma kvällar, grillfester och lekar på stranden. Men den här sommaren blir inte som vanligt.

Den nyblivna änkan Olivia upptäcker något som vänder upp och ned på hennes liv. Samtidigt står hennes dotter Freyas karriär på spel efter att hon gör ett misstag på sitt arbete.
Olivias svärdotter Harriet ser fram emot en vilsam semester, fullständigt omedveten om sin man Roberts hemlighet. Även deras dotter Molly döljer något...

Lucy Diamond står bakom flera populära feelgoodromaner, t.ex. Strandcaféet som har sålt in över 50 000 exemplar. Hitta alla hennes härliga böcker här. Gillar du den feelgood-genren är EN SOMMAR I DEVON en bok för dig.

 

av Sofie Sarenbrant
, 2019
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 150 kr.
  ( 249,00 kr. )
Skamvrån , av Sofie Sarenbrant
Beskrivning:
SKAMVRÅN av Sofie Sarenbrant är den sjunde boken i serien om kriminalinspektör Emma Sköld.

I denna bok för Emma Sköld lösa ett fall som börjar med två liknande händelser i olika delar av Sverige. I en skog hamnar en man i en djup grav, samtidigt som en flicka i Bromma har lagt sig på rälsen och väntar på tåget. Ingen av de två personernas familj eller vänner har en aning om den stundande katastrofen. Finns det tid att rädda deras liv?

De två personerna känner inte varandra. Men de har något livsviktigt gemensamt. Hinner kriminalinspektör Sköld hitta sambandet mellan de två innan det är för sent?

I sin bok SKAMVRÅN skildrar Sofie Sarenbrandt angelägna samhällsfrågor som psykisk ohälsa och självmord. Vad vet du egentligen om de som står dig närmast?

Det finns 6 tidigare böcker i den populära deckarserien om Emma Sköld. Hitta dem här.

 

av David Baldacci
, 2019
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 153 kr.
  ( 239,00 kr. )
Frälsaren i Burlington , av David Baldacci
Beskrivning:
FRÄLSAREN I BURLINGTON av David Baldacci är femte delen i serien om Amos Decker.

Vid ett besök i sin hemstad Burlington i Ohio möter Amos en man som säger sig känna honom. Det visar sig vara Meryl Hawkins, som var den första person Decker fick dömd för mord. Efter många år i fängelse är Hawkins förändrad till oigenkännlighet, och är döende. Han hävdar dock fortfarande att han var oskyldig.

Decker börjar grubbla över det gamla fallet och funderar på om han tog fel. När han tar upp trådarna hittar han en koppling till ett nytt brott som han kanske kan hinna stoppa.

David Baldacci är en av de mest populära författarna i hela världen och har sålt över 130 miljoner böcker. FRÄLSAREN I BURLINGTON är ännu en av hans fängslande, originella thrillers.

Se även de tidigare delarna i seren om FBI-agenten Amos Decker här: Jakten på Amos Decker, Dödsdömd: Melvin Mars,
Fallet Walter Dabney och Morden i Baronville.

Mest populära

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!