Bli Medlem Returböcker Kundservice

Månadens topp 5 - oktober

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Plusblogg

Månadens Topp 3

Månadens Topp 3 – Maj

Av  Robin Oldberg , den 30 april 2018

Nu när vårens titlar snart har rullat ut – för att göra plats för sommarens kommande släpp, så kör vi en Månadens Topp 3. Här hittar du den kommande månadens tre hetaste titlar. Läs vidare.

Psykologi, deckare, och feel-good, i maj månad kan du hitta det mesta! Vad sägs om den internationella bästsäljaren ”12 Rules for Life” som kommer ut på svenska?

I boken får du veta vad alla människor i den moderna världen behöver veta. Den internationellt erkände psykologen Jordan B. Petersons svar på denna fråga är såväl utmanande som ögonöppnande och sträcker sig från antikens eviga sanningar till nutidens banbrytande forskning. Viceca Sten släpper även ett nytt äventyr om Nora Linde. ”I fel sällskap” följer vi åklagaren Nora Linde och polisen Thomas Andreasson, i en gastkramande thriller om människors ondska och svaghet och de sår vi bär med oss från barndomen. Jenny Colgans ”Sommar på den lilla ön i havet” släpps faktiskt redan den 11 maj. Känner du för att ta dig an en feel-good roman så kanske detta är något för dig. Boken handlar om Flora, som flydde småstadslivet för storstan och en nystart. Nu tvingas hon återvända till uppväxtorten på den skotska ön Mure, efter att en klient givit henne ett uppdrag som kräver att hon får med sig öborna i projektet.

Månadens Topp 3

1. 12 Livesregler: ett motgift mot kaos, av Jordan B Peterson

av Jordan B. Peterson
, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 184 kr.
  ( 269,00 kr. )
12 livsregler : ett motgift mot kaos , av Jordan B. Peterson
Beskrivning:
Vad behöver alla i den moderna världen veta?
Psykologen Jordan B. Peterson har influerat miljontals människor över hela världen med sina utmanande och originella tankar om de största frågorna och han har gjort det genom att prata om ämnen från Bibeln till romantik till biologi. I förändringens och polariseringens tidevarv har hans uppriktiga budskap om värdet av individens ansvar blivit ett globalt fenomen.
I 12 livsregler ger sig Peterson i kast med ämnen som barnuppfostran, livsåskådning, ideologi, moral, andlighet och mänskligt lidande. Sökandet efter världens samlade kunskap mynnar ut i 12 praktiska, djärva och djupsinniga livsregler som skakar om vår uppfattning om vetenskap, tro, kultur och den mänskliga naturen.
Den mest inflytelserika intellektuella tänkaren i västvärlden just nu. NEW YORK TIMES
En självhjälpsbok för dem som inte läser självhjälpsböcker. En andlig guide för dem som inte bryr sig om andlighet. En biblisk manual för dem som inte tror på Gud. SVENSKA DAGBLADET
En av de mest eklektiska och stimulerande intellektuella i dagens offentlighet - orädd och passionerad. THE GUARDIAN
Peterson kan ta de såraste idéerna och göra dem underhållande ... Han är snabbt på väg att bli det närmaste den akademiska världen haft en rockstjärna. THE OBSERVER
Du behöver inte hålla med Peterson för att gilla den här boken, för när du väl övergett självhjälpsetiketten blir det fascinerande läsning. THE TIMES
En av de viktigaste tänkarna att kliva fram i världens rampljus på många år. THE SPECTATOR
Är denne Jordan Peterson då fullkomlig och ofelbar? Enligt min mening: ja. Så vitt jag kan se är han en profet som försynen har skänkt vår tid, och hans senaste bok är ett mäktigt, litterärt bålverk mot moralisk relativism, postmodern cynism och andra märka krafter som hotar vårt bräckliga samhälle. AXESS
Peterson formulerar saker som få lyckas sätta ord på i dag. EXPRESSEN

 

2. I fel sällskap, av Viveca Sten

av Viveca Sten
, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 147 kr.
  ( 249,00 kr. )
I fel sällskap , av Viveca Sten
Beskrivning:
”I fel sällskap” är den nionde kriminalromanen i Viveca Stens serie Morden i Sandhamn. Mina lever i ständig skräck. I flera års tid har hon misshandlats av sin man Andreis som är ledare för en av Stockholms största narkotikaligor. En dag slår han henne så illa att hon hamnar på sjukhus. Åklagaren Nora Linde är fast besluten att sätta dit Andreis för ekonomisk brottslighet eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Hon försöker övertala Mina att vittna mot maken och gömma sig och sonen i skärgården där Andreis inte kan hitta henne. När människor i Minas närhet offras i Andreis krig dras Thomas Andreasson in i fallet. Men kan han och Nora verkligen skydda Mina från en man som är tillräckligt hämndlysten och desperat för att döda sin egen fru?

 

3. Sommaren på den lilla ön i havet, av Jenny Colgan

av Jenny Colgan
, 2018
Språk: Svenska
info-iconMedlemspris 152 kr.
  ( 239,00 kr. )
Sommar på den lilla ön i havet , av Jenny Colgan
Beskrivning:
Flora är säker på att hon gjorde rätt som valde myllret och karriären i storstan framför den ödsliga skotska ö där hon växte upp. Vad fanns det för henne på Mure? En plats där alla har känt henne hela hennes liv, och där ingen någonsin kommer att låta henne glömma det förflutna.
Men när en ny klient ger henne ett uppdrag tvingas hon bryskt tillbaka till ön, i ett försök att få med sig de motvilliga öborna i projektet.
Plötsligt bor hon åter med sina bröder (alla högljudda bjässar tillsynes oförmögna till grundläggande hushållsarbete) och hennes pappa, det liv hon har kämpat så hårt för att komma bort ifrån. I ett försök att göra sin nygamla tillvaro på ön dräglig bestämmer hon sig för att ta sina matlagningskunskaper och gjuta liv i det dammiga, lilla rosa huset i hamnen. Problemet är bara att öborna hon ska övertyga inte har mycket till övers för Flora, som inte varit tillbaka på ön sedan hennes mamma gick bort.
För att kunna lyckas med sitt projekt och komma vidare i livet måste hon sluta fred med de misstag hon en gång gjort. Hon måste bestämma sig för var hennes framtid egentligen finns, och hon måste sluta fly.

 

Mest populära

Månadens topp 5 - september


Läs i rätt ordning - Det stora århundradet


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!