Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
blogImage6
blogImage6

Målarböcker för vuxna

Det har blivit riktigt populärt på senaste tiden med målarböcker, inte de vanliga pysselböckerna för barn, utan riktigt vackra illustrationer för vuxna. Vad kan vara mer avslappnande än att skapa med vackra färger.

av

den 15. marts 2017

Många använder sig av böckerna och färgpennorna för att byta den stressiga vardagen till en lugn stund för dig själv.
Vad kan vara mer avslappnande än att skapa med vackra färger, kanske med lite musik i bakgrunden och en het kopp te?

Nu kan du dessutom skapa egna, unika vykort som du kan skicka till någon eller rama in.

Här kommer några målarböcker för vuxna med vykort att färglägga, så du också kan få inspirationen att skapa.

Hemliga Trädgården - 20 vykort att färglägga av Johanna Basford

Johanna Basford är ett av de välkända namnen när det kommer till målarböcker för vuxna. Hon har släppt ett par böcker med sina fantastiskt uppslukande illustrationer. Inte nog med att hon lockar oss in i en värld av vackra mönster, växter och djur, bjuder hon på 20 stycken vykort som du kan färglägga och ge bort. Skapa ett personligt vykort och gör någon du tycker om glad. Bara att lägga på postlådan

 

 

 

 

 

Förtrollade skogen - 20 vykort att färglägga av Johanna Basford

Detta är den senaste vykortsboken som Johanna Basford har utgett. Precis som Hemliga trädgårdens vykortsbok så får du här 20 stycken vykort att färglägga. Detta är inte bara en målarbok för vuxna utan även en möjlighet att göra personliga och unika vykort, som garanterat kommer att glädja mottagaren. Sätt dig ner för dig själv och njut. 

 

 

 

 

 

 

Blomstermandala : 20 vykort att färglägga av Maria Trolle

Blomstermandala : 20 vykort att färglägga

Maria Trolle

Häftad

Vårt normalpris
114,00 kr
Medlemspris
89,00 kr

Känner du någon som fyller år och älskar blommor? Då får den personen garanterat många, fina buketter. Skilj dig ut i mängden och ge din vän något som håller länge istället med ett vykort som du själv har färglagt. Maria Trolles fantastiskt fina Blomstermandala ger dig 20 olika motiv att välja mellan. Kanske du till och med hittar din väns favoritblomma? Om du själv är en blomfantast så kan du givetvis välja att rama in din skapelse och hänga upp på en vägg därhemma, för att påminna dig själv om sommarens prakt under mörka vintermånader. 

 

 

 

 

Djurens rike - 30 vykort att färglägga av Millie Marotta

Efter succén med målarboken med samma namn, så kommer här Millie Marottas vykortsbok. Vem fascineras inte av djurens värld? Både barn och vuxna kommer att uppskatta att du tagit dig tid att färglägga en av de fanastiska bilderna. Särskilt om de hamnar i just deras brevlåda! Du kommer själv att få en fantastisk upplevelse av dessa härliga miljöer. 

 

 

 

 

 

 

En tropisk värld : 30 vykort att färglägga av Millie Marotta

En tropisk värld : 30 vykort att färglägga

Millie Marotta

Häftad

Vårt normalpris
114,00 kr
Medlemspris
89,00 kr

Förutom Djurens rike så har författaren även skapat en fantastisk målarbok innehållande 30 stycken vykort inspirerad av varmare breddgrader. Medan du färglägger boken så kan du nästan höra papegojorna, se aporna svinga sig i träden och känna den tunga, fuktiga luften. När du är klar så kan du antingen välja att skicka vykorten till någon du tycker om eller rama in dem för att ständigt påminnas om den tropiska naturen. 

 

 

 

 

 

Har du redan prövat en av de vackra målarböckerna, vad tyckte du?

 


Taggar:

Dela vårt blogginlägg
med dina vänner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar